Modemdeki "Attainable Net Data Rate" değeri azaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mutlupide
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 26
  • Etiketler Etiketler
    data

mutlupide 1

Başarılı
Makaleler
1
11 Aralık 2024'te açtığım bir konudaki DSL değerleri böyle. Geri kalan değerleri hatırlamıyorum ama o günden beri hem 67 Mbps'deydi hep, belki birkaç Mbps azalmıştır ya da artmıştır.

O konudan birkaç ay sonra 50 Mbps'e geçmiştim, değerler aynıydı. Sonra birkaç gün önce bir baktım 55'e düşmüş, ondan 75 Mbps'e geçemedim. TurkNet kullanıyorum, destek talebi açarak düzeltebilecekleri bir şey mi, yoksa altyapı bakımı yapılana kadar beklemem mi lazım? Ya da modemden dolayı olabilir mi, çok eski çünkü VMG3312-B10b model.

Dosya Ekleri

• 1733866526268.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 16
Abone sayısının artmasıyla düşmüştür. Zayıflama değerinizde değişim yok. Ayrıca hızınız artmış, bu nedenle SNR değeri düşmüş. Bu yüzden de biraz azalmıştır.

Abone sayısının artmasıyla düşmüştür. Zayıflama değerinizde değişim yok. Ayrıca hızınız artmış, bu nedenle SNR değeri düşmüş. Bu yüzden de biraz azalmıştır.
Yapabilecek bir şey yok mu? Aniden böyle düşmesi de garip geldi çünkû hep 65lerdeydi.

Yapabilecek bir şey yok mu? Aniden böyle düşmesi de garip geldi çünkû hep 65lerdeydi.
Şu an ve o zaman da kullanabileceğiniz en verimli paket 50 Mbps. Biraz zayıflamanız var ama santral mesafesi önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…