Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şimdiye kadar hiç dikkatimi çekmedi. Ne işe yaradığını bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum. Ekte fotoğraf bırakacağım. İyi Sosyaller.

17485096821516400548894949101527.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
USB portuna harici bir sabit disk veya USB flash bellek bağlayarak, modem üzerinden ağınıza dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Bu, bir tür ağ bağlı depolama (NAS) işlevi görür ve ağdaki diğer cihazların bu depolama birimine erişmesine olanak tanır. Bulut depolama gibi düşünebilirsiniz. Ayrıca bazı modellerde yazılım güncellemek için de kullanılabilir.
USB portuna harici bir sabit disk veya USB flash bellek bağlayarak, modem üzerinden ağınıza dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Bu, bir tür ağ bağlı depolama (NAS) işlevi görür ve ağdaki diğer cihazların bu depolama birimine erişmesine olanak tanır. Bulut depolama gibi düşünebilirsiniz. Ayrıca bazı modellerde yazılım güncellemek için de kullanılabilir.

Çözüm
USB belleğimi öyle yapmak isterim. Nasıl olacak öğretir misiniz?
Media server, yazıcı paylaşımı, Firmware güncellemesi, log kaydı için kullanılıyor.
Açıkçası nasıl olduğunu çok merak ediyorum.