Moderasyon ekibi daha fazla bilgilendirici konu açmalı ve arada sorunlu konuları denetlemelidir

995

Uzman
Moderasyon ekibi, yaşadığı sorunlar için daha fazla konu açmalı ve Recep Baltaş, elinden geldiğince cevaplamalı veya forum ahali yardımcı olabilir. Bu forum için çok iyi olur. Ayrıca, sorunlu konular için forum ahali cevaplıyor, fakat konu sahibinden hiç haber alınamıyor. Bu yüzden en kısa sürede moderasyon, elinden geldiğince sorunu çözüldü mü sormalı, denetlemeli.

Örnek olarak;

Mantıklı bulduğum bir öneri ama bunun zaten yapıldığını, sadece moderasyon ekibinin eksik olduğunu düşünüyorum. Yine de artıladım değerli hocam.

İfadeler: 995
Bu yüzden en kısa sürede moderasyon, elinden geldiğince sorun çözüldü mü diye sormalı, denetlemeli.
Bunun için rapor atabilirsiniz, genelde ilgileniyorlar.
Moderasyon ekibi, yaşadığı sorunlar için daha fazla konu açmalı ve Recep Baltaş, elinden geldiğince cevaplamalı veya forumdakiler yardımcı olabilmeli.
Eskiden yardımcı oluyorduk zaten, hatta bir konuyu ben çözmüştüm. Şu anda ise Recep, konuları yayınlamadan cevaplıyor ve konular cevaplı bir şekilde yayınlanmış oluyor.

Ayrıca moderasyonun konuları yeterince açılıyor bana kalırsa.

Son düzenleme:
Tabii ki siz de yardımcı oluyorsunuz, teşekkür ederiz. Zaten forumdaki diğer üyelerin de yardımcı olabileceğini belirttim konuda. Recep hocam yardım etmiş ha siz de sorun yok. Ancak moderasyonun sorunları biraz daha azaltması gerekiyor, mümkün olduğunca 1 açıyorsa 2 açsın gibi gibi. Aksi takdirde moderasyon ekibi görevini layıkıyla yapıyor, buna minnettarız. Bu arada yardımcı olmanız çok hoş, teşekkürler. Böylelikle foruma bakan kişiler daha iyi bir deneyim yaşayacaklar.

Bu uygulama; birisi internette bu sorunu arattığında karşısında burası çıkması için mi yapılıyor?

Ayrıca, sorunlu konular için forum ahali cevaplıyor, fakat konu sahibinden hiç haber alınamıyor. Bu yüzden en kısa sürede moderasyon, elinden geldiğince sorunu çözüldü mü sormalı, denetlemeli.
Ben özellikle şu kısım için artılıyorum. Hadi konuyu açıktan sonra bir daha foruma girmese, ortalıkta görülmese anlayacağım da bazı elemanlar var ki forumda takılmaya devam ediyor ama açtığı konuyu tamamen terk ediyor. Ya da kasıtlı cevap seçiyor. Dönüp bir beğeni bırakmayı, olumlu ya da olumsuz cevap yazmayı düşünmüyor bile. İlginç gerçekten. Denetleme yapıldığını gördüm ama arttırılmalı.

Bu uygulama; birisi internette bu sorunu arattığında karşısında burası çıkması için mi yapılıyor?
SEO kasmak için, SEO mantıken sitedeki etiketler gibi ancak sitedeki tüm kelimeleri içeriyor. Aranan kelimelerle ne kadar uyuşan kelime olursa arama sonuçlarında üstte olmamız daha artıyor, eğer daha çok tıklanmaya sahipsek de bazı arama motorlorunda daha üstte oluyoruz. Yani kısaca evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…