Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Faruk12

Becerikli
Keşke buna bir sınır getirilse. Konu Dışı bölümüne bir giriyorum; bir sayfada aynı kişinin beş tane konusu var. Kimisi birbiriyle bağlantılı, kimisi alakasız konular.

Keşke buna bir sınırlandırma uygulansa da kafasına göre konu açılıp durulmasa. Gerçekten yardımcı olabileceğimiz konuların da önüne geçiyorlar. İsim vermeyeceğim fakat forumda takılanlar az çok kimleri kastettiğimi anlamıştır.

Artı -10 Eksi
Gerçekten yardımcı olabileceğin konunun "konu dışı" kategorisinde ne işi var?

Açılan her konu moderatörlerce kontrol edilip sunuluyor zaten. İlgili şahıslar gerçekten gereksiz bir şekilde konu spamlamaya devam ediyorsa forum ahalisinden lincini bir güzel yiyip çimene basmaya gönderiliyorlar.

Sonucuna katlanmayı kabul eden istediği kadar açabilmeli. Eksiledim.

Açılan her konu moderatörlerce kontrol edilip sunuluyor zaten. İlgili şahıslar gerçekten gereksiz bir şekilde konu spamlamaya devam ediyorsa forum ahalisinden lincini bir güzel yiyip çimene basmaya gönderiliyorlar.

Kesinlikle katılıyorum, forum ahalisi Beşiktaş taraftarı gibi linçlemeye hazır bir şekilde bekliyor o tarz elemanları zaten.

Kesinlikle katılıyorum, forum ahalisi Beşiktaş taraftarı gibi linçlemeye hazır bir şekilde bekliyor o tarz elemanları zaten.

Gözüme çarpan saçma konular açan iki kişi var ikisi de linçlenmeden rahat rahat açmaya devam ediyor. Yetkililer dur demeli bence.

Konu dışına açılan konuları gördün mü peki, hep bir fikir alma veya nasıl kurtulurum tarzında konular açılıyor. Bu da yardım edilebilecek konu yapıyor bunları.