Biliyorsunuz moderasyon ekibi ve Recep Baltaş bir sorun çözdüklerinde veya bir sorunun çözümünü gördüklerinde "Moderasyon Ekibi" konu açıyor ve Recep Baltaş cevaplıyor. Aklıma şu geldi, bu konuları moderasyon ekibinin açması yerine normal görünen sahte bir hesap ile açılması bence daha mantıklı. Bu sayede foruma SEO yardımı ile gelen insanlar "Moderasyon ekibi neden konu açıyor ya?" veya "Recep Baltaş çözüm kasıyor" tarzı düşüncelere girmemiş olurlar. Örneğin, "Moderasyon Ekibi" yerine, Ahmet, Mehmet isimli normal görünen hesaplar konu açsa daha iyi olmaz mı? Örnek bir konu:
Aslında sadece bu yüzden konuyu açmamıştım. Göze de daha güzel gelir diye düşünmüştüm, şimdi “Moderasyon Ekibi” yazması var, sıradan bir isim yazması var.
Ben şu ''Recep Baltaş çözüm kasıyor'' lafını anlayamıyorum. Bayağı boş bir düşünce. Çözüm başına para kazanıyor sanki adam. Bir konunun ''çözüldü'' işaretlenmesi kullanıcıların yararına. Yarın bir gün benzer bir sorun yaşayıp arattığınızda karşınıza çözüm çıkıyor işte.
Ben şu ''Recep Baltaş çözüm kasıyor'' lafını anlayamıyorum. Bayağı boş bir düşünce. Çözüm başına para kazanıyor sanki adam. Bir konunun ''çözüldü'' işaretlenmesi kullanıcıların yararına. Yarın bir gün benzer bir sorun yaşayıp arattığınızda karşınıza çözüm çıkıyor işte.
Aslında sadece bu yüzden konuyu açmamıştım. Göze de daha güzel gelir diye düşünmüştüm, şimdi “Moderasyon Ekibi” yazması var, sıradan bir isim yazması var.
Bunlar zaten okurlarımızdan ya da üyelerimizden gelen sorular oluyor büyük oranda. Bu nedenle en uygunu ki farklı üyelikler oluşturup onlardan yorum yaptırmak saçma olacaktır. Bu nedenle öneriyi kapatıyorum, iyi Sosyaller dilerim.