Moderasyon Ekibi'nin olumsuz davranışları nelerdir?

Rapor sistemi ile ekran kartı modelini düzelttirmiştim. Güncel bir sorun değil yani hocam.

Keyiflerine göre başlıkları değiştiriyorlar.
Keyfimize göre değil, SEO'ya uygun olacak şekilde başlık değiştiriyoruz. Senin veya bir başkasının yaşadığı bir problemi Google'da arattığında konuya dair daha hızlı sonuç elde etmek için bilindik ve kalıplaşmış başlıklar kullanmak daha doğru.

Örneğin, "Bu PSU alınır mı?" diye bir başlığa sahip konuyu Google'da arama yaparken denk getirmen imkânsız, ama "Seasonic Focus Plus 650W alınır mı?" şeklinde bir başlığa sahip konuyu Google'da arama yaparken denk getirmen çok olası.

Son konumda Türkiye'de IEM kulaklıklar için DAC olmadığı ve Wraith'e bu durumu anlatıp, şu ürünü stoklara eklemelerini istediğimi yazdım.

Sonuna da şunu ekledim: "IEM kulaklık kullananlar bu DAC hakkında ne düşünüyorsunuz?"

Olay, Wraith’ten istediğim kulaklığın fiyat-performans olarak iyi olup olmadığıydı; başlık da "Talep ettiğim ürün alınır mı?" tarzıydı. Modlar, Wraith’ten DAC talep ettim olarak değiştirmiş başlığı.

Bu başlık beni çok utandırdı. Muhtemelen "rapor gönderseydiniz düzeltirdik" diyeceksiniz; düzelteceğinizi biliyorum.

Ben değil ancak bir arkadaşımın araya sırf virgül koymadığı için(ki yapay zekaya sorduğumda oraya virgül konmasının gerekli olmadığını söylemişti) bir saat uyarı yemesi. O uyarı yediği mesajın konusu da silindi sanırım şu an.

Doğrudan link verilmesini genelde tasvip etmiyoruz, onun yerine site adı verilebilir. Ya da doğrudan güvenli bir kaynak verilecekse link, satıriçi kod olarak paylaşılmalı. Uyarınız için bilet açsanız bu şekilde değerlendirebilirdim, şimdi değerlendirdiğimize göre uyarınızı sileceğim.

Tek bir virgül yüzünden 1 saat uyarı alması imkânsız. Belki virgülleri sürekli hatalı kullanıyordur; "Noktalama işaretlerinin hatalı yazımı" uyarısından defalarca almıştır, sözlü uyarıda bulunulmuştur. Ancak o şekilde uyarı verilir.

Ek olarak, bahsi geçen üye burada bu konu hakkında itiraz etti mi? KVKK veya daha önceden farklı bir sitede açılmış olması gibi durumlar hariç, konu silme işlemi yapmıyoruz.

Keyiflerine göre başlıkları değiştiriyorlar.

Keyiflerine göre değil neyse moderatör arkadaşlar onu yapıyorlar. Siz şimdi "ACİL YARDIM CİHAZIM YANDI" diye başlık açarsanız moderatör arkadaşlar ona göre uygun başlık ayarlıyorlar. Böyle başlıklı konular açılırsa forum çöplüğe döner.

Moderatör olursanız ne demek istediğimi anlarsınız, moderatör olunca başlığı ister istemez ayarlıyorsunuz zaten.

Bundan birkaç yıl önce yeşil sitedeyken o zamanlar bazı görüşlerim farklıydı, LGBT hakkında bir konu açılmıştı bende yanlış bir şey yazdığım için 1 ay banlanmıştım.

Konu arkadaşımın konusu değil Recep Baltaş'ın açtığı bir konuydu. Konu, açıldıktan birkaç saat sonra silindi. O sadece konuya bi' mesaj atmıştı.

Virgül dediğim gibi orada olsa da olurdu olmasa da. "Güzelse mükemmel değilse çok kötü." ayarında bir ileti atmıştı. Araya virgül koymadığından da bir saat uyarı almıştı.

Uyarıya ise sanırsam itiraz etmedi.

Daha bugün yeşil sitede "farklı sitelerden kopyaladığınız konuları açmanız yasaktır" diye 4 saatlik ban yedim, diyorum ki; "o konuyu da açan benim" ama nafile. Sanırım yazdığım konuyu baştan bir kez daha yazmamı bekliyorlar, enteresan haller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…