Moderatör Arıyoruz

Toplam başvuru sayısı 149. Bekleyen de 75, bu kadar beklemesinin nedeni gözetleniyor olması elbette.

Peki toplam sayısına kapatılanlar da dahil mi yoksa bu toplam başvuru sadece inceleniyor ve bekliyor durumundakilerin toplamı mı? Sayıya bakınca tahminime göre kapatılanlar da dahil sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki toplam sayısına kapatılanlarda dahil mi yoksa bu toplam başvuru sadece inceleniyor ve bekliyor durumundakilerin toplamı mı? Sayıya bakınca tahminime göre kapatılanlar da dahil sanırım.

Hepsi dahil dedim o veriyi, bekleyen 75 tane olsa da yakın zamanda onları da azaltacağız. Bir şeyler planlamaktayız ve o doğrultuda önümüzdeki günlerde gereken paylaşımı yaparız.

Bölümlere özel moderator mu olacak yoksa? macOS moderatoru gibi gibi. Merak ediyorum açıkçası.

Bunları daha çok kendileri veriyorlar diye biliyorum. Bunun için belirli bir kategori de bayağı mesajının ve çözümünün falan olması lazım, yazacağın mesajlar boş mesajlar olmamalı elbette.

İfadeler: 995
Başvurumuzu yaptık, hayırlısı olsun.

Hepsi dahil dedim o veriyi, bekleyen 75 tane olsa da yakın zamanda onları da azaltacağız. Bir şeyler planlamaktayız ve o doğrultuda önümüzdeki günlerde gereken paylaşımı yaparız.
Paylaşımı kaçırdım mı acaba hocam?

Hala arıyor musunuz? Ben yapabilirim, evet hesabım yeni ama yeşil siteyi çok uzun süre kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…