Haydaa sabit süre vakit aralığı da mı var. Düşündüm hani bir kategori bulup ilgilensem forumu canlandırmak adına ama benim çalıştığım yer 1 hafta gündüz 1 hafta gece vardiyası bu yüzden saatlerin sabit olması mümkün değil. 1 hafta sabah 4 saat, 1 hafta gece 4 saat olmuyor o zaman doğru anladıysam.
Şu an için moderasyonda belirli saatlerde belirli kişiler baksın diye bir kural yok. İlerleyen zamanlarda moderatörlerin zamanlarına göre saat ataması gibi şeyler yapılabilir.
Elbette daha sonra uygulanacak bir sistem için aktif olabileceğiniz saatlere bakılıyordur, bununla ilgili kesin bir bilgiyi ben veremem. Ancak şu anlık şu saatte şu moderatör bakıyor gibi bir durum söz konusu değil.
Hâlihazırda akşamları belirttiğiniz saatlerde aktif olan 2 moderatörümüz var ve zaten işleyişi düzgün olan bir saat aralığına bir başka kişiyi de dahil etmek diğer saatlere haksızlık olacaktır.
Bunu bu yüzden eklemiştim. İlerleyen zamanlarda uygulanacak bir sistem olabilir, bu sebeple sizin bahsettiğiniz saatler uygun olmayabilir. Tabii bu durum moderatör ihtiyacı olduğu zaman tekrardan başvurunuzun değerlendirilmeyeceği anlamına da gelmiyor.
Şu anda zaten bu saatlerde aktif olan moderatörler olduğu söylenmiş. Buradan çıkan anlam gene saatli çalışmaya geçildiğine kayıyor. "Hâlihazırda" kelimesi cümlenin anlamını bayağı bi' değiştirmiş.
Böyle bir görevi istemeniz çok güzel bir şey. Yöneticiler mutlaka size cevap yazacaktır. Ancak ben de bu sitenin bir üyesi olarak, bir süre bu siteyi deneyimlemeniz gerektiğinden yanayım. Daha önce farklı forumları deneyimlediyseniz başka tabi.
Merhaba. Moderatör olmak ile durumu izah etmeyi pek bağdaştıramadım. Eğer bir sorunuz veya olumlu/olumsuz tecrübeniz olduysa ve bunu yönetime iletmek istiyorsanız bilet sistemini kullanabilirsiniz.
3 ay şartı üyenin davranışını değerlendirebilmek amacıyla zorunlu bir süre olup hiçbir şekilde esnetilemez. 3 ay geçtikten sonra başvurunuzu yaparsanız elbette değerlendiririz.