Moderatör konu veya mesaj sildiğinde kullanıcıya bildirim gönderilsin

Kriyus 83

Üstün
Makaleler
2
Yer
Batman
Bazen açılan konulara mesaj yazıyorum. Daha sonra herhangi bir sebeple benim mesajım ya da konu tamamen siliniyor, ancak neden silindiğiyle ilgili hiçbir bilgilendirme yapılmıyor. Normal bir mesaj yazdığımda da bazen mesajım sonradan yok olabiliyor.

Demek istediğim şu, Bir konu açıldıktan sonra oraya mesaj yazdıysam ve daha sonra mesajım veya konu silinecekse, kullanıcılara bunun neden silindiği hakkında bilgi verilmeli. Aksi takdirde mesajın veya konunun neden bir anda kaybolduğunu anlayamıyoruz. En azından silinme sebebiyle ilgili kısa bir bilgilendirme yapılması daha doğru olur.

Artı 13 Eksi
Selam,

Bu zaten var olan bir şey. Genellikle herhangi bir işlem yapıldığında bildirim gönderiliyor. Bazen konuda genel olarak "konu dışı" mesajlar silinebiliyor topluca. Haliyle sürekli bildirime boğmak yerine sessizce silinebiliyor.

Zaten önemli durumlarda mutlaka bildirim gönderiliyor "şu şu sebepten dolayı" diye.

Konu silindiğinde de otomatik sizin mesajınız da gidebiliyor, bunun için tek tek mesaj silip üyelere bildirim göndermek gereksiz olur.

Olur da bir mesajınız silinir ve nedenini anlayamazsanız rapor yoluyla da sorabilirsiniz.

Teşekkürler. Bence gene yetersiz kalıyor. Geçen gün konu dışı kategorisinde cevap yazdım, sadece benim mesajım ve 2 mesaj daha vardı, gene neden silindiğini anlamamıştım. Konular için şöyle bir şey de olabilir, konu linkine girince neden silindiği yazabilir. Geçen gün biri altyapı sitesi yaptım demişti, kullandım 10 dk sonra konusu silindi. Reklamdan dolayı mı silindi yoksa verimi mi çalıyordu anlamamıştım.

Bana geliyor bazen. Bir arkadaş var konuları onaylarken bildirim atıyor bazen. Ben gerçi moderatör iken sık sık bildirim atıyordum kullanıcılara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…