Zamanında moderatör olmuş (örneğin Technopat'ta) veya şu an moderatör olan arkadaşlarımız, eğer moderatörlük zamanlarında hatırlarında kalan anılar varsa ve anlatmak isterlerse merak ettim ve böyle bir konu açayım dedim. Başka dinlemek isteyen arkadaşlarımız da vardır belki.
Forum olarak Techolay veya Technopat ile sınırlı kalmayabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
Zamanında moderatör olmuş (örneğin Technopat'ta) veya şu an moderatör olan arkadaşlarımız, eğer moderatörlük zamanlarında hatırlarında kalan anılar varsa ve anlatmak isterlerse merak ettim ve böyle bir konu açayım dedim. Başka dinlemek isteyen arkadaşlarımız da vardır belki.
Forum olarak Techolay veya Technopat ile sınırlı kalmayabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
A Collection of improvements to XF's warning system Warning; All user group titles will be visible if they are applied in a Warning Action Warnings/Bans with time-based expiry are now be removed on the 1st visit after the expiry time, rather...
xenforo.com
Bu eklenti kurulduktan sonra ayni hatayi bir daha yapmadim.
@Sensei benim ilk moderatörlerimden. Gerçekten de pandemi döneminde çok zor işin altından kalktılar. Hatta bir pazar günü kendisine musallat olan üyeye karşı iyi sabır göstermişti.