Okulun onunden gecerken kapisini acik gordum gireyim dedim okulumu ozlemistim, en ust kata sinifima ciktim. Aşağıya indigimde kapi kilitlenmisti, once belki biri fark eder diye bekledim. Gelen giden yok, okulda sabit telefon var mı diye bakmaya basladim, her yeri aradim. Polisi veya ailemi...
www.technopat.net
Gülmekten ölmüştüm, tekrar görünce yine bir gülmedim değil.
Hatırlayanlar vardır 4-5 ay önce "Okulda mahsur kaldım" diye bir konu açmıştım. Gerçekten de okulda mahsur kalmıştım :). Ama pek ciddiye alınmamıştım o anın siniriyle akıllı tahtanın fişini çekmiştim ben fişi çektikten sonra millet olayın ciddiyetini anlamış :D Ben cevap vermeyince de iyice...
Okulun onunden gecerken kapisini acik gordum gireyim dedim okulumu ozlemistim, en ust kata sinifima ciktim. Aşağıya indigimde kapi kilitlenmisti, once belki biri fark eder diye bekledim. Gelen giden yok, okulda sabit telefon var mı diye bakmaya basladim, her yeri aradim. Polisi veya ailemi...
www.technopat.net
Gülmekten ölmüştüm, tekrar görünce yine bir gülmedim değil.
Konu başlığı yetersiz diye uyarı atıp konu başlığını kendi elimle değiştişmiştim. Konuyu açan kişi uyarıyı görüp kendisi değiştirmesi gerektiğini düşünmüş, bir daha değişmiş. Yeni koyduğu başlık eskisinden de kötüydü, bir daha uyarı attım.