Detaylar
Kim cevapladı?Aktif ama oynanmaz artık oyun tamamen P2W.
GalagodoşRemzi
Uzman
Merhaba, ben bilgisayardan oynuyorum, bu hafta yükledim. Modern Combat 5 blackout diye geçiyor mobildekinin pcdeki hali. Oyun aktif, ülke sohbeti var, küresel var mı bilmiyorum. şuan beni sarıyor ama gerçekten p2w, oyuna yeni başlamışım karşı takıma max 140 level adamlar gelip duruyor, sen onu görmeden tekleyip geçiyorlar, tek tek tek yani adamlar max lvl zırh silah ile dolaşıyorlar. Bunlar canını sıkmazsa indirebilirsin.Merhaba, Modern Combat 5'e başlamayı düşünüyorum. Oyunun sunucuları açık mıdır? Aktif mi? Oynamaya değer mi?
Son düzenleme:
Bruhistan
Başarılı
Peki kendi sunucumuzu kurup oynayabiliyor muyuz?Merhaba, ben bilgisayardan oynuyorum, bu hafta yükledim. Modern Combat 5 blackout diye geçiyor mobildekinin pcdeki hali. Oyun aktif, ülke sohbeti var, küresel var mı bilmiyorum. şuan beni sarıyor ama gerçekten p2w, oyuna yeni başlamışım karşı takıma max 140 level adamlar gelip duruyor, sen onu görmeden tekleyip geçiyorlar, tek tek tek yani adamlar max lvl zırh silah ile dolaşıyorlar. Bunlar canını sıkmazsa indirebilirsin.
GalagodoşRemzi
Uzman
Oda fln kuruluyor, arkadaşlarınla falan vs atabilirsin, çünkü global sohbette oda atıyorlardı katılabiliyorsun.
Şu an tekrar yükledim serverler boş ve hesabıma giremedim sanırım artık oyunun fişini çektiler.
Bruhistan
Başarılı
Mobilden mi yoksa PC'den mi girdiniz?Şu an tekrar yükledim serverler boş ve hesabıma giremedim sanırım artık oyunun fişini çektiler.
Mobil facebook girişi kalkmış google playden girdim hesabım sıfırlanmış chat boş kimse yok.
Bugün bilgisiyar sürümünü deniyeceğim yazaırm.
Son düzenleme: