Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, oyunu indirdim ilk önce introdan sonra beni oyundan attı sağ olsun site sahibi bir fix koymuş onun ile düzelttim o sorunu. Şimdi de oyun 1080p de küçük ekran oluyor ayrıca mouse geç cevap veriyor lag yapıyor mouse oyunda. Biraz araştırdım ama fix linklerin çoğu kırılmış diğer sitelerden virüs bulaştırırım diye korkuyorum ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam o siteyi biliyorum ilk iş oraya baktım ama linklerin çoğu kırılmış.

Reddit de biraz gezindim oyunun şuan AE fix çalışmıyor tam da tahmin ettiğim gibi şuan herkes tam ekran ve mouse sorunundan muzdarip.

Mouse sorunu için oyunu 60 FPS sabit yapmak gerekiyormuş 1080P ayarı içinde sadece menü de küçük ekran oluyor oyun başlayınca tam ekran oluyor. Sorun çözüldü.
Hocam o siteyi biliyorum ilk iş oraya baktım ama linklerin çoğu kırılmış.

Reddit de biraz gezindim oyunun şuan AE fix çalışmıyor tam da tahmin ettiğim gibi şuan herkes tam ekran ve mouse sorunundan muzdarip.

Mouse sorunu için oyunu 60 FPS sabit yapmak gerekiyormuş 1080P ayarı içinde sadece menü de küçük ekran oluyor oyun başlayınca tam ekran oluyor. Sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm