Makaleler
10
Yer
Aydın
classic7.lol Sitesinden indirilebilir, ben eski ama W10'dan başkasını desteklemeyen ve hali hazırda legacy support desteği olmayan E402NA cihazıma kurdum, sistemden bazı görseller bırakıyorum:

1.webp
2.webp
3.webp
4.webp

Aero peek, klasik temalar dahil hepsi çalışıyor, Windows 7 kullanmak isteyen hocalarım için güzel bir alternatif, sormak istediğiniz soru varsa aşağıya sorabilirsiniz.

Not: Proje bana ait değildir, hoşuma gitti paylaşmak istedim.

Çok beğendim, Windows 11 olan versiyonunu da yaparlar mı acaba. DWM exe olmadan Windows çok güzel çalışıyordu Windows 7 klasik temada.

Nostalji için kullanılabilir, tabii tema ile W7 görünümüne getirilemiyorsa W10. Aksi halde çok gereksiz geldi yalan söylemeyeyim. :)

Reunion 7 zaten var. Keşke Windows 11 tabanlı buna benzer bir proje olsaydı. Kesinlikle geçerdim.

Bırakın 7'de sürücü desteklemesini artık modern sürücler bile yavaştan 10'a destek vermemeye başladılar.
3-2 yıl daha desteklenir sonra yavaş yavaş tozlu raflara kaldırılır. Üzücü aslında çünkü Windows 11 en rezil işletim sistemi ve Microsoft'un başındaki dişsiz kel bunun farkına değil. Yapay zeka fetişi var adamın.

Reunion 7 daha güvenilir bana göre, açık kaynaklı. Ben pek güvenemezdim kaynak kodlarını bulamadım.