İyi forumlar. Elimde Leobog Hi75'in Ice Oolong Linear switchli modeli var. Ben bu klavyeyi olabildiğince modifiye ettim polyfill, swtich yağlama ve filmleme yaptım. Üstüne bir de klavyenin kasasını kendi zevkime göre boyadım ve keycapslerini değiştirdim başka PBT keycapsler ile. Bu klavye ikinci elden kaça gider bu haliyle?

@xsharke @23783 @michaelscofield

Hiç duymadım pek tercih edilen bir model gibi durmuyor. Biraz ucuza gidebilir her ne kadar modifiye yapsan bile. 2.5-3K civarlarına verebilirsin. Satacak yer önerisi olarak ise Swarcow Discord, RationalKeys Discord, İndirim Kaplanı 2. El Telegram gruplarında satabilirsin.

Ayrıca Asahe hocamın dediği gibi Türkiye'de yok fakat bence yine de 3-4'e gitmez.

Bildiğim kadarıyla o klavye Türkiye'de yok. Gümrük bir de vergi gibi şeyler desek çıkar bayağı parası. 3.500-4.000 TL'ye satılabilir. Fotoğraf atma şahsın var mı?

Evet yurt dışından getirtmiştim. Birazdan fotoğraf paylaşacağım.

Hiç duymadım pek tercih edilen bir model gibi durmuyor. Biraz ucuza gidebilir her ne kadar modifiye yapsan bile. 2-3K civarlarına verebilirsin. Satacak yer önerisi olarak ise Swarcow Discord, RationalKeys Discord, İndirim Kaplanı 2. El Telegram gruplarında satabilirsin.

Ayrıca Asahe hocamın dediği gibi Türkiye'de yok fakat bence yine de 3-4'e gitmez.

Alırken bile 3.000 TL civarlarına almıştım vergisiz olarak. Sahibinden üzerinden bir satıcı 4.000'e satıyor modifiyesizini. Ağır alüminyum kasa bir klavye, kalitesiz değil hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yurt dışından getirtmiştim. Birazdan fotoğraf paylaşacağım.

Alırken bile 3.000 TL civarlarına almıştım vergisiz olarak. Sahibinden üzerinden bir satıcı 4.000'e satıyor modifiyesizini. Ağır alüminyum kasa bir klavye, kalitesiz değil hocam.
Bahsettiğin ilanı gördüm tarihide 10 Mayıs 2025. Dediğim gibi değeri yüksek olabilir fakat talep yok. Fakat ilana koyarım aylarca beklerim dersen orası ayrı, belki modifiyeli seven klavye hastası birisi alabilir ama uzun beklersin. Şahsen senin ilanı görüp öyle bir klavye alacağıma daha bilinir şeyler alırım. 3-4K'ya koyarsan satamazsın, deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla o klavye Türkiye'de yok. Gümrük bir de vergi gibi şeyler desek çıkar bayağı parası. 3.500-4.000 TL'ye satılabilir. Fotoğraf atma şahsın var mı?

Hocam unutmuşum şöyle bırakayım fotoğrafını:

20251227_233014.webp

Altını çekemedim altı da mor.

@Toby Fox
@xsharke

Son düzenleme: