Korsan siteden modlanmış Windows 10 kurdum. Bunun ne gibi bir farkı var? Defender devre dışı. 
Modlanmış windowslar normal windowslara nazaran daha basitleştirilmiş genel ifadeyle debloatlaştırılmış isolara deniyor. Ben bu tür OS'ların kullanılması taraftarında değilim normal Windows kurup debloating işlemlerini kendiniz yapınız bunun için bir çok araç var en basitinden ChrisTitusTech/winutil. Dahası da var YouTube üzerinden araştırınız.Korsan siteden modlanmış Windows 10 kurdum. Bunun ne gibi bir farkı var? Defender devre dışı.![]()
Korsan siteden modlanmış Windows 10 kurdum. Bunun ne gibi bir farkı var? Defender devre dışı.![]()
Daha stabil çalışması için hizmet, telemetri ve uygulamaları kısıtlıyor. Ghost Spectre kullanıyordum gayet güzeldi de ne ksdar güvenilir Allah bilir.
2 GB kullanıyordum 5 yıl önce Google bile açamıyordu. Şimdide açamıyor da 16 GB en azından.Eskiden çok iyiydi DLL hataları çok kafa ağrıtmasa çok kısıyordu bellek kullanımı 800 MB 1 GBlere kadar düşüyordu Windows 10 Lite da.
Biraz detay verir misiniz?Kaspersky gibi alternatifler varken Defender boş iş.