Modlu R.E.P.O. hata veriyor

Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, bende R. E. P. O diye bir korku oyunu var. Oyun orijinal Steam'den aldım ama Steam'de virüs girme olayından sonra Thunderstore Mod Manager uygulamasında modlu R. E. P. O açılmıyor direkt.
Steam'den direkt modsuz giriyorum oyun rahat çalışıyor giriyor ama modlu deneyince fotoğrafını da ekledim böyle bir yazı çıkıyor sizce ne yapmalıyım? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20250702_163420.webp
    6,8 MB · Görüntüleme: 77
Program ile alakalı fazla bilgim yok, o yüzden internetten bulduğum çözümlerle çözmeyi deneyeceğim. En basitten başlayayım, programı tamamen silip yüklemeyi denediniz mi? İnternette bazı insanlar böyle çözmüş sorunu.

Son düzenleme:

Hocam pardon biraz geç yazdım ama denedim olmadı gene de sağ olun.

Bu olayı ilk kez duyuyorum.

Bir şuraya bak belki işine yarar.

Hocam geç yazdım ama sabah denerim sağ olun.

Oyun klasörüne sağ tıklayıp güvenlik kısmından uygulama paketlerine tam denetim vermeyi dener misiniz? Olmazsa diğerlerine de tam denetim yetkisi verin.

Eki Görüntüle 160178

Hocam biraz geç baktım ama burasıysa şu an aktif herhalde.

Oyun klasörüne sağ tıklayıp güvenlik kısmından uygulama paketlerine tam denetim vermeyi dener misiniz? Olmazsa diğerlerine de tam denetim yetkisi verin.

Eki Görüntüle 160178

Hocam Steam'de yerel dosyada R. E. P. O'ya tam denetim verdim ama şimdi de böyle oldu.

Dosya Ekleri

• 17516034396717839951704612568195.webp
    7,4 MB · Görüntüleme: 43
  • 20250704_073304.webp
    6,3 MB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…