Modlu WhatsApp nereden indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    whatsapp

3586

Uzman
Makaleler
33
Bendeki sürüm kullanılabilirliğini yitirdiği için güncel versiyonu yüklemem gerekiyor ama resmi sitesinden yüklemiyor. Başka sitelerden de indirdiklerim güncel olsa bile çalışmıyor, diğerlerine güvenmediğim için yükleyemiyorum. Önerdiğiniz Aero veya modlu WhatsApp var mı?

Aero ile uğraşmama gerek kalmadı resmi WhatsApp'tan sohbetlerin kilitlenebildiğini keşfettim. İyi sosyaller.

Son düzenleme:
Resmi WhatsApp'ta sohbet kilitleme var mış hocam gerek kalmadı ama belki bir gün kullanırım öneriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek önermiyorum ben de Aero kullanmıştım fakat bir süre sonra WhatsApp süresiz banladı numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Orijinal kullanın en iyisi.

Artık modlu WhatsApp'lar düzgün çalışmıyor. Son güncellemelerle birer birer kapatılıyor. Kısacası tavsiye etmem. Orijinale mahkum ettiler.

Artık modlu WhatsApp'lar düzgün çalışmıyor. Son güncellemelerle birer birer kapatılıyor. Kısacası tavsiye etmem. Orijinale mahkum ettiler.
Harbiden hocam ne indirsem desteklemedi.

Cihazda hem orijinal hem de modlu WhatsApp kullanılabiliyor artık. Orijinal WhatsApp kurduktan sonra Aero indirip web WhatsApp'taki gibi karekodu okutup kullanabilirsiniz böylece hem yedekleriniz daha güvende olur hem de ban riski daha düşük olur.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Bu modlu WhatsApp dalgasını çok merak etmişimdir. Yani altı üstü bir mesaj atıyorsunuz, nasıl bir moda ihtiyaç olabilir ki? Orijinal her zaman iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…