Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Debloating yapmanızı tavsiye ederim gayet tatmin edici bir performansa erişiyorsunuz böylece.
- Makaleler
- 9
Düz 11 kurup üzerine ReviOS Playbook veya ReviOS'u ISO'ya gömüp o şekilde kurulum. El ile Debloat'ı ne yaptığınızı bilmiyorsanız çok önermem, bir şeyler kırılabiliyor. ReviOS veya AtlasOS gibi ekiplerin güzel yanı, çok farklı bilgisayarlarda defalarca kere test ediyorlar ve en stabil hali ile yayınlıyorlar, zaten açık kaynak.
github.com
El ile Debloat yapanlarda sorun yaşayan epey tanıdığım oldu, yani özellikle ilk defa yapacaksanız ben önermiyorum. Zamanında ben de çok denedim, ona ithafen. Bu elbette ReviOS'da sorun yaşamayacağınız anlamına gelmez, ihtimal daha düşük.
Henüz 26H2 için destekleri yok, yakında gelir.
GitHub - meetrevision/playbook: A lightweight, stable, and performance-focused customized version of Windows that enhances privacy and compatibility
A lightweight, stable, and performance-focused customized version of Windows that enhances privacy and compatibility - meetrevision/playbook
El ile Debloat yapanlarda sorun yaşayan epey tanıdığım oldu, yani özellikle ilk defa yapacaksanız ben önermiyorum. Zamanında ben de çok denedim, ona ithafen. Bu elbette ReviOS'da sorun yaşamayacağınız anlamına gelmez, ihtimal daha düşük.
Henüz 26H2 için destekleri yok, yakında gelir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Charmander
Uzman
Tr_by 25H2 kullanıyorum, öneririm.
Bunu yapın keyfinize bakın. Aşırı kurcalanmış Windows sürümleri sorun çıkartabiliyor.
github.com
GitHub - memstechtips/UnattendedWinstall: Personalized Unattended Answer Files that helps automatically debloat and customize Windows 10 & 11 during the installation process.
Personalized Unattended Answer Files that helps automatically debloat and customize Windows 10 & 11 during the installation process. - memstechtips/UnattendedWinstall
Resmi Windows 11'in gereksiz telemetri, arkada çalışan uygulamalar beni son zamanlarda rahatsız etmeye başladı. Sorunsuz, performanslı ve güvenilir modlu Windows 11 arıyorum.
Kendin yap NTLite ile, en guzeli budur.
TNCTR köklü modcularından TR_By 26H2 9550 sürümünü modifiye edip yayınlamış 3 saat önce. Bu arkadaşın çalışmalarına gözüm kapalı güveniyorum o yüzden herkese tavsiye edebilirim. Bende müsait bir zamanda bu sürüm için format atacağım.
TNCTR köklü modcularından TR_By 26H2 9550 sürümünü modifiye edip yayınlamış 3 saat önce. Bu arkadaşın çalışmalarına gözüm kapalı güveniyorum o yüzden herkese tavsiye edebilirim. Bende müsait bir zamanda bu sürüm için format atacağım.
Trby in çalışmaları iyidir.
Benuslu11, mahmutf7 vs bunlarda iyi çalışma yaparlar.
Kim iyi kim kötü konusuna girmeye gerek yok, güvendiğimiz modderların çalışmalarını tavsiye eder geçeriz. 19 yıldır TNCTR üyesiyim Sk8er_boi'nin ülkeyi ayağa kaldıran TNCXP çalışmasıyla modifiye çalışmalarına gönül verdik bunca sene.Trby in çalışmaları iyidir.
Benuslu11, mahmutf7 vs bunlarda iyi çalışma yaparlar.