Evet ayarlar doğru, ikinci kutucuklu sayfada hiçbir kutucuğu işaretlemene gerek yok, yazdırıp, kasa arkası anakart üzerindeki USB girişinden formatı atarsın, kasanın ön paneli çok sağlıklı gelmiyor bana, normalde herkes kasanın USB girişini kullanıyor ama, ben kullanmıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?İşaretli olan 2 tane kutucuk var mıydı? Varsa onları işaretleyin, ya da ilk baştaki iki kutucuğu işaretleyin devam edin.
evet en üstte 2 kutucuk işaretliydi. tamamdır hocam bir de uyarı verdi ilk başta isodan kaynaklı mdıırİşaretli olan 2 tane kutucuk var mıydı? Varsa onları işaretleyin, ya da ilk baştaki iki kutucuğu işaretleyin devam edin.
Rufus onu sürekli veriyor zaten, sorun olmaz, bizde de veriyor.
windowsun içindeyim hocam, hwid çalışmadı etkinleştirme yapamadım. bir de microsoft store yok dbloattan dolayı. spotify, whatsapp falan indiricektim onları nasıl hallediyoruz? bir de ben bluetooth kullanmak istiyorum kulaklık ve hoparlörüm var bunu nasıl aktif edebilirim?Rufus onu sürekli veriyor zaten, sorun olmaz, bizde de veriyor.
windows etkinleştirmeyi sitesinden hallettim. excel için online kms kurmalı mıyım hocam bu mass üzerinden?
Son düzenleme:
Windows'un içindeyim hocam, HWID çalışmadı etkinleştirme yapamadım. Bir de Microsoft Store yok dbloattan dolayı. Spotify, WhatsApp falan indiricektim onları nasıl hallediyoruz? Bir de ben Bluetooth kullanmak istiyorum kulaklık ve hoparlörüm var bunu nasıl aktif edebilirim?
Windows etkinleştirmeyi sitesinden hallettim. Excel için online KMS kurmalı mıyım hocam bu mass üzerinden?
Microsoft Store exe dosyasını indirip kurabilirsin, Office için de massgrave sitesinin adımlarını takip edin, sayfayı Türkçeye çevirip bakarsın. Bluetooth için dongle mevcutsa, takıp sürücü kurarsın, USB aparatını takıp, Aygıt Yöneticisi'nden güncellersin, Windows Update ile de deneyebilirsin.
whatsap için egde webview 2 kurmak gerekiyormuş mesela, bunu kurayım mı hocam?Microsoft Store exe dosyasını indirip kurabilirsin, Office için de massgrave sitesinin adımlarını takip edin, sayfayı Türkçeye çevirip bakarsın. Bluetooth için dongle mevcutsa, takıp sürücü kurarsın, USB aparatını takıp, Aygıt Yöneticisi'nden güncellersin, Windows Update ile de deneyebilirsin.
WhatsApp için egde WebView 2 kurmak gerekiyormuş mesela, bunu kurayım mı hocam?
Kurabilirsin, WhatsApp masaüstü için exe dosyası yok mu? Store şartı mı var? Yarın benim sisteme bir bakayım, elimde 3 tane sistem var, test amaçlı farklı Windows sürümlerini kurdum, yarın bakayım.
exe dosyasını indirdim kurdum ama zorla onu kurduruyor yoksa açtırmıyor whatsapp. spotify kuruldu ama.Kurabilirsin, WhatsApp masaüstü için exe dosyası yok mu? Store şartı mı var? Yarın benim sisteme bir bakayım, elimde 3 tane sistem var, test amaçlı farklı Windows sürümlerini kurdum, yarın bakayım.
melih.glf 1
Başarılı
edge webview2 kur mecbur bir çok şeyi ona bağladılar.exe dosyasını indirdim kurdum ama zorla onu kurduruyor yoksa açtırmıyor whatsapp. spotify kuruldu ama.
Hocam ben de IoT Enterprise LTSC kullanıyorum. 24H2 laptop Asus TUF Gaming A16, attığınız 25H2 olan daha mı performanslıdır? Bir de anti cheat'lerde sıkıntı yaşar mıyım? Defender'ın pasif olduğunu görüyorum. bellek bütünlüğü gerekli, geri açılabiliyor mu bunlar?Kurabilirsin, WhatsApp masaüstü için exe dosyası yok mu? Store şartı mı var? Yarın benim sisteme bir bakayım, elimde 3 tane sistem var, test amaçlı farklı Windows sürümlerini kurdum, yarın bakayım.