İddia Mohamed Salah Beşiktaş'a transfer olabilir

5-7 milyon maaşa alınır. Forma sponsorluk reklam cart curtla artısı olur. Tecrübe, ekip ve ismiyle takımındakilere de moral olur. Üstüne biraz da oynasa top çevirse daha ne istenir ki? 5-7 milyon yeter. Mümkünse Galatasaray'a gelmesin. Mısırlı sevmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
34 yaşındaki adama 8 m da çok, bunu alacağıma 8 milyonu altyapıya veririm, daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Galatasaraylıyım diye demiyorum ama çok zor gibi.

Oldum olası bu posası çıkmış topçulara sanki prime dönemindeki gibi paralar verilmesini saçma buluyorum. Önceden 2-3m maaşlar bile soru işareti olarak bakılırdı. Arabistan veriyor adamlar petrol zengini. Bu TR dışında hangi ülke şu maaşların yanına yaklaşabilir?

20M e avrupaya verdikleri topçuyu bize 40-50den kapı açıyorlar. 2m maaş 10 oluyor. Sonuç? Kulüpler borç içinde, başarı desen yok. Anca ligde birbirimize sövüyoruz Bunun için 50-100mlik topçulara gerek yok

Kardeşim futbol bu şekilde yorumlanmıyor. 15m maaş verecek lüks yok, taraftarın gönlünü yapmak için bu paralar verilmemeli. Maksimum alacağın verim 2 sene bile kesin değil.
Benim söylediğim şeyi bana söylüyorsun. 15 versinler mi dedim?

Leicester'in hazır düşüşü daha da hızlıyken şu çöpe 10M maaş + belirsiz imza parası vereceğine Fatawu, Orsolini yokla.

Trossard' dan daha fazla maaş verilmemeli hiç bir oyuncuya, hele bu yaşlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…