S C O 6

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Muhammed Salah'ın adı son zamanlarda sık sık Beşiktaş ile anılıyor. Çoğunuzun da bu haberleri gördüğünü düşünüyorum.

Şahsen ben, gelecekse bir an önce gelsin, gelmeyecekse de bizi daha fazla strese sokmasın diyorum. 😄 Adamın adını ilk duyduğum günden beri neredeyse saat başı transfer haberlerine bakıyorum. Normalde hayatımda spor kanalı izleyen biri değilim ama Salah'ın ismi çıkalı beri spor kanallarını takip eder oldum.

Beşiktaş defans bölgesinde acı çekiyor. Orada bir plan yapılmazsa tillahı gelse yine sıkıntı.
Onlar bir şekilde çözülür. İtalyano ilginç bir hoca, ek olarak da çok hücumcu bir hoca. TR Beşiktaşlı hoca lobisi hocayı yemeye çalışmazsa kadroya çökmek için başarı yakalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beşiktaş defans bölgesinde acı çekiyor. Orada bir plan yapılmazsa tillahı gelse yine sıkıntı.

Elit sol stoper, elit 10 numara ve Salih, Orkun ikilisini yedekleyebilecek 6-8 yedeği lazım. Ha, kanatta lazım; o yüzden Salah transferine bir şey diyemiyorum. Fakat sosyal mecralarda santrafor yangınlarını anlamış değilim, Beşiktaş'ın santraforu var. Daha devre arası 20M sıktığın adamı bir anda yedeğe çekecek lüksün yok, sen Real Madrid değilsin. Bu nedenle santrafor transferine kesinlikle karşıyım. Oh, Semih bir tane de +4 kontenjan için yedek yabancı santrafor alınsa yeterli. Vlahovic falan boş iş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Muhammed Salah'ın adı son zamanlarda sık sık Beşiktaş ile anılıyor. Çoğunuzun da bu haberleri gördüğünü düşünüyorum.

Şahsen ben, gelecekse bir an önce gelsin, gelmeyecekse de bizi daha fazla strese sokmasın diyorum. 😄 adamın adını ilk duyduğum günden beri neredeyse saat başı transfer haberlerine bakıyorum. Normalde hayatımda spor kanalı izleyen biri değilim ama Salah'ın ismi çıkalı beri spor kanallarını takip eder oldum.

Salah gelmeyecek büyük ihtimalle.

Düşük ihtimal. Taraftarın bu kadar beklediği bir ismi medyaya sızdırıp daha sonra açıklama yapıp almamak gibi bir durum olursa sonucu çok kötü olur. En başta konuşulandan daha yüksek bir maliyete bitirirler ama gene de bitirirler.
Yüksek maliyete bitirilmemesi lazım. O yaştaki oyuncuya bence o kadar para verilmemeli.