Yıllık 17 milyon maaş + yurt dışı satışlarından %100 pay + 7 milyon menajerlik ücreti + yurt içi satıştan %20 pay verip söğüşlenmek ❌

Transfer çalımı attık kanzi, Beşiktaş'ın parası yetmedi hüü ✅

E. Doğan daha yeni açıklama yaptı sponsor bakacağız bilmem ne diye, bağış yaparsın artık. Biraz da biz vergimizi fazla öderiz, çıkar Salah'ın tatil parası.
Benim bağış yapmama gerek yok, benim takımımda güncel formuyla Salah'ın 10 gömlek üstü sağ kanat oyuncusu var. Sen bağış yap, takımının alamadığı oyuncuyu aldılar. TS sayesinde isteyip de alamadığın oyuncuyu Süper Lig'de izleyeceksin :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bağış yapmama gerek yok benim takımımda güncel formuyla Salah'ın 10 gömlek üstü sağ kanat oyuncusu var. Sen bağış yap, takımının alamadığı oyuncuyu aldılar. TS sayesinde isteyip de alamadığın oyuncuyu SüperLig'de izleyeceksin :).
Salah'ın 10 gömlek üstü sağ kanat kim? Ha yeri gelmişken, Trabzonspor'un kupasını da verin bir zahmet.

Bir de mümkünse futbol yorumu yapma. Dünyanın en büyüğünü City zannediyorsun, adamların son sezonu bomboş. Greenwood'u Salah'tan 10 gömlek üstün görüyorsun falan, bomboş bir hayal dünyası.

Gereksiz rage bait yorumların bittiyse de iyi geceler.