Momo'nun fotoğrafı görülünce gerilmenin sebebi nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gustavo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    fotoğraf

gustavo 1

Üstün
Makaleler
5
Yer
Türkiye
Neden Momo'nun fotoğrafı veya modelini görünce insan geriliyor; yani Zodiac'ın çizimini görünce gerilmiyorsun da o fotoğrafı görünce geriliyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerilmiyorum? Eskide kaldı artık.

İnsanlar yeni bir şeyler tanıdığında çekinir. Bilinmemezliğinden korkar, zaten korku unsuruyla yayıldığı içinde akıllara öyle kazındı.

Neden Momo'nun fotoğrafı veya modelini görünce insan geriliyor; yani Zodiac'ın çizimini görünce gerilmiyorsun da o fotoğrafı görünce geriliyorsun?
Belki Zodiac'ın çizimini görünce de geriliyorum?

Ben de geriliyorum. 2-3 gün önce haberlerde resmi çıktı. İçimden anlık ürperdim. Ama eskiden daha çok korkuyordum. Değişik bir çizim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsani özelliklere sahip ama insan olmaması gibi etkenler olabilir, bunun hakkında bir video izlemiştim.

Hepimize aşılanmış bir korku bu momo çoğu çocuğun travmasıdır bu, bu irkilmeyi bende yaşıyorum fotoğrafa bakınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…