Merhaba. Ben bir monitör alacağım bu monitör Amazon'da ve İncehesap'ta satılıyor ancak Amazon'da da satıcı olarak İncehesap görünüyor. Sizce ölü pixel durumunda vesaire iadede problem çıkarırlar mı Amazon üzerinden de alsam dahi.
Detaylar
Kim cevapladı?Amazon zorla iade yaptırır onlara. Amazon tercih edin.
Merhaba. Ben bir monitör alacağım bu monitör Amazon'da ve İncehesap'ta satılıyor ancak Amazon'da da satıcı olarak İncehesap görünüyor. Sizce ölü pixel durumunda vesaire iadede problem çıkarırlar mı Amazon üzerinden de alsam dahi.
Amazon tercih edilir mi diye sormak doğru olmaz çünkü bir sürü satıcı hesapları var unutma güven her şeyin kumarı demektir.
Şansınız varsa Amazon. Belki şansınız yaver giderse ücretsiz bile alabilirsiniz. Geçenlerde birisi ekran kartını iade edince ücret ödenmişti ve kart iade alınmamştı. Tabii Türkiye'de olur mu bilmem.
Onda gözümüz yok inan hocam
öyle yapayım teşekkürlerAmazon zorla iade yaptırır onlara. Amazon tercih edin.
Ara sıra Türkiye'de de oluyor fakat satıcının direkt Amazon olması gerekli. Bana bedava Viper V3 Pro verdiler mesela. Ürün arızalı cıkınca hem para iadesi yaptılar hem de ürünü geri istemediler.Şansınız varsa Amazon. Belki şansınız yaver giderse ücretsiz bile alabilirsiniz. Geçenlerde birisi ekran kartını iade edince ücret ödenmişti ve kart iade alınmamştı. Tabii Türkiye'de olur mu bilmem
Stormweaver
Uzman
İnce hesap satıyor ince hesaptan alırsan 500tl daha uygun ve aynı satıcı.Merhaba. Ben bir monitör alacağım bu monitör Amazon'da ve İncehesap'ta satılıyor ancak Amazon'da da satıcı olarak İncehesap görünüyor. Sizce ölü pixel durumunda vesaire iadede problem çıkarırlar mı Amazon üzerinden de alsam dahi.
Valla ölü pixsel şans işi ama güvenemiyorsan amazondan al.
İnce hesap satıyor ince hesaptan alırsan 500TL daha uygun ve aynı satıcı.
Vallahi ölü piksel şans işi ama güvenemiyorsan Amazon'dan al.
Aynen fiyat uygun da ölü pixel vs olursa çok güven vermiyorlar Amazon üzerinden alırsam daha sağlıklı olacak gibi 500 TL'den kaçıp sonrasında uğraşmak daha kötü olur.
Monitör alacaksan Hepsiburada veya Amazon'dan alacaksın. Yoksa ölü piksel çıktığında 20 gün servisle uğraştırırlar seni.