Monitör alırken ölü piksel konusunda nasıl bir yol izlenmeli?

Krmm

Üstün
Arkadaşlar, monitör alırken hep bir stres içinde oluyorum. Şu aralar yine bir monitör alacağım fakat ölü piksel çıkar diye aşırı stres yapıyorum. Aklımda iki monitör var. Bir tanesini Vatan’dan sıfır piksel garantili olarak alabiliyorum fakat asıl istediğim monitör Vatan’da satılmıyor ve farklı sitelerden almam gerekiyor. Bu sefer de ölü piksel çıkarsa değişim yapmazlar diye düşünüyorum. Üstelik aşırı şanssız bir insanım, kesin ölü piksel çıkar yani. Tüketici Hakem Heyeti (THH) ile de hiç uğraşmak istemiyorum. Siz bir siteden monitör aldığınızda ölü piksel çıkarsa ne yapıyorsunuz, merak ediyorum. Kafaya takmadan mı kullanıyorsunuz, yoksa başka bir yol mu izliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben, Vatan'dan ilk Lenovo Legion R25I-30 aldığımda ölü pixel çıkmıştı. 2 gün sonra hemen değişim için en yakın vatan bayisine teslim ettim ve 2 hafta sonra yenisi geldi. Bayide ölü pixel testi yaptık ve sorun çıkmayınca teslim aldım. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Sonuçta o kadar para vermişiz, kusurlu ürün kullanmak istemem.
Hocam eğer aldığınız monitörde ölü pixel çıkarsa, 2 haftayı geciktirmeden bir süre kullanın ve kullanırken iade edip etmemeniz konusunda iyice düşünün derim. Şahsen bana gelen monitördeki ölü pixel ekranın tam ortasında olduğu için sürekli gözüme çarpıyordu ve artık dayanamayıp değişime vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…