Çözüldü Monitör DP ile bağlanınca BIOS'a kadar açılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zetrise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 678
  • Etiketler Etiketler
    bios
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zetrise 1

Başarılı
Merhaba yeni monitör aldım. Ekran kartımda 1 HDMI 3 DP olduğu için DP aldım ana monitör için. Ancak açılmadıydı. Sonra forumda enable CSM açın yazmıştılar açtım. Ondan sonra DP ile bağladığımda ASUS anakartın yazısına kadar geliyor hatta BIOS'a kadar bile giriyorum ancak sonradan no DisplayPort yazıyor monitör kapanıyor. Sorun ne olabilir?

PC de boot sorunu mu var sadece acaba? Bana öyle geldi şimdi. Main kısmından ya da boot kısmından Windows Boot Manager'ın seçili veya ilk sırada bulunduğundan emin ol. Yani Windows yüklü diskin.

PC de boot sorunu mu var sadece acaba? Bana öyle geldi şimdi. Main kısmından ya da boot kısmından Windows Boot Manager'ın seçili veya ilk sırada bulunduğundan emin ol. Yani Windows yüklü diskin.
En üstte zaten.Seçenekleri tek tek denerken uefi seçtim ilk bu çıktı.Sonra legacy onop seçtim gene aynı hata.CSM kapatınca düzeldi ama gene HDMI taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…