İlk defa VA panel kullandığım için bilgim yoktu. Yüzey temizleme mendili ile birazcık parmak izi olan yeri sildim. Ve sadece parmak izi olan yeri sildim. O kadar büyük bir alan silmedim. Mendilin üzerinde iz bırakmaz yazıyordu. Ondan dolayı kullandım. Baktım çok ıslak diye sanırım iz bıraktı. Bende gözlük temizleme bezini feda ettim. 1 damla kadar suya batırdım bezi. Ondan sonra ekranı sildim. Sonra kuru yüzeyi ile kuruladım. Öneriniz var mı? VA panel çok iz bırakıyor sanırım böyle durumlarda. Dikkatli yapayım ki güzel kullanayım monitörü.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bir tane mikrofiber bez var. Marketlerde görürsün ben şu an internette bulamadım. Böyle bir tarafı tozu alıyor diğer tarafı izleri siliyor. Ortası siyahlı yan dikişleri turuncu. Bir tane de ekran temizleme spreyi alıyorsun on numara oluyor.
www.trendyol.com
Bez şuna benziyor ama ince tabii, görünce anlarsın.
Ben VA panelli G65B'yi bu şekilde siliyorum hem çizilmiyor hem de kusursuz temiz oluyor.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!
Ben VA panelli G65B'yi bu şekilde siliyorum hem çizilmiyor hem de kusursuz temiz oluyor.
yusufumm07
Üstün
Genel olarak panel temizlemede kaliteli mikro fiber bez özel solüsyonlar oluyor onlarla temizle.
Cipher10101
Becerikli
Ben kolanyayı döküyorum sonrasında mis gibi oluyor daha iyisi yok.
Hocam bir tane mikrofiber bez var. Marketlerde görürsün ben şu an internette bulamadım. Böyle bir tarafı tozu alıyor diğer tarafı izleri siliyor. Ortası siyahlı yan dikişleri turuncu. Bir tane de ekran temizleme spreyi alıyorsun on numara oluyor.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!www.trendyol.com
Eki Görüntüle 237894
Bulursanız atar mısınız? Hangi markette var bunlar. Şehirden şehre değişiyor marketler. İnternette bulursanız atın lütfen. Diğer linkteki ürünü alıyorum şu an.
Buldum.Bulursanız atar mısınız? Hangi markette var bunlar. Şehirden şehre değişiyor marketler. İnternette bulursanız atın lütfen. Diğer linkteki ürünü alıyorum şu an.
Ben bu sırayla temizliyorum:
1) Bez kuru, önce bir mikrofiber kısmıyla ekran üzerindeki tozları al.
2) Spreyi bezin mikrofiber kısmına sık ekranı sil.
3) Mikrofiber kısmın kuru kalan bir yeriyle iyice ekranın ıslaklığını al.
4) Arkasındaki zımpara gibi kısımla buğu kalmayana kadar sil.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-