CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 681 Yer KARTAL/İSTANBUL 11 Mart 2024 #1 Ekran kartı driverini silip tekrar yükledikten sonra böyle oldu çözümü nedir?
Çözüm CYBER SHADOW 11 Mart 2024 ircoas dedi: Sürücü hocam driver. Sunucu degil. Genişletmek için tıkla... Bakayım hocam teşekkürler. Sorunu şöyle çözdüm DDU ile driver silip tekrar temiz kurulum yapıp çözebildim.
ircoas dedi: Sürücü hocam driver. Sunucu degil. Genişletmek için tıkla... Bakayım hocam teşekkürler. Sorunu şöyle çözdüm DDU ile driver silip tekrar temiz kurulum yapıp çözebildim.
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 11 Mart 2024 #2 Eger surucuyu DDU ile sildiyseniz monitor girdilerini de siliyor beraberinde, monitorun kendi surucusu varsa tekrar kurun duzelir. Artı 0 Eksi
Eger surucuyu DDU ile sildiyseniz monitor girdilerini de siliyor beraberinde, monitorun kendi surucusu varsa tekrar kurun duzelir.
KS KS CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 681 Yer KARTAL/İSTANBUL 11 Mart 2024 #3 Yuki dedi: DDU ile sildiyseniz monitor girdilerini de siliyor, monitorun kendi surucusu varsa tekrar kurun duzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile silmedim Denetim Masası ile sildim sunucu derken onu nasıl bulacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Yuki dedi: DDU ile sildiyseniz monitor girdilerini de siliyor, monitorun kendi surucusu varsa tekrar kurun duzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile silmedim Denetim Masası ile sildim sunucu derken onu nasıl bulacağım?
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 11 Mart 2024 #4 CYBER SHADOW dedi: Hocam DDU ile silmedim Denetim Masası ile sildim sunucu derken onu nasıl bulacağım? Genişletmek için tıkla... Surucu hocam driver. Sunucu degil. Artı 0 Eksi
CYBER SHADOW dedi: Hocam DDU ile silmedim Denetim Masası ile sildim sunucu derken onu nasıl bulacağım? Genişletmek için tıkla... Surucu hocam driver. Sunucu degil.
KS KS CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 681 Yer KARTAL/İSTANBUL 11 Mart 2024 #5 ircoas dedi: Sürücü hocam driver. Sunucu degil. Genişletmek için tıkla... Bakayım hocam teşekkürler. Sorunu şöyle çözdüm DDU ile driver silip tekrar temiz kurulum yapıp çözebildim. Son düzenleme: 11 Mart 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
ircoas dedi: Sürücü hocam driver. Sunucu degil. Genişletmek için tıkla... Bakayım hocam teşekkürler. Sorunu şöyle çözdüm DDU ile driver silip tekrar temiz kurulum yapıp çözebildim.