4lt4n

Üyecik
Merhaba, Uni markasının C Hub'ını kullanıyorum (model: USB-C 8'in 1 Hub | 4K@60Hz | Union Pro+). Dizüstü bilgisayarıma çift monitör bağlamak için aldım ancak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra monitörü görmüyor. Her seferinde USB Hub'ın kablosunu çıkartıp yeniden takmam gerekiyor. Aygıt Yöneticisi'nden birkaç şey denedim ancak işe yaramadı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uni markasının C Hub'ını kullanıyorum (model: USB-C 8'in 1 hub | 4K@60Hz | union Pro+). Dizüstü bilgisayarıma çift monitör bağlamak için aldım ancak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra monitörü görmüyor. Her seferinde USB Hub'ın kablosunu çıkartıp yeniden takmam gerekiyor. Aygıt Yöneticisi'nden birkaç şey denedim ancak işe yaramadı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

BIOS ayarlarından USB Charging ayarı sizde Disabled olacak, onu Enabled yapın, sorun çözülecektir.

Bios ayarlarında her yere baktım ama USB Charging ayarını bulamadım. USB POWER Share adında bir ayar vardı onu Enable yaptım ancak işe yaramadı. Msi Thin serisi laptop kullanıyorum 2023 serisi