ltcolbaron41

Başarılı
Arkadaşlar Dell OLED monitörüm var. Monitörde kenarında minimal bir çatlak oluştu. Monitör kolu ile kullanıyorum ve özen gösteriyorum, itmeye çekmeye. Bu çatlak için kullanıcı hatası mı derler yoksa malzemede hata bulurlar mı? Gaming.gen.TR'den alınma, direkt onlara göndermek yerine Dell RMA oluşturmayı düşünüyorum. Düşük bir ihtimal belki ama şansımı denemeli miyim sizce? Hoşuma gitmedi, o kadar dikkat ettiğim halde böyle bir durumla karşılaşmak.

Monitör Dell AW2725DF 360 Hz. Kutusu, faturası, garantisi mevcut.

Dosya Ekleri

• MVIMG_20260630_224159.webp
    MVIMG_20260630_224159.webp
    1,9 MB · Görüntüleme: 33
Arkadaşlar Dell OLED monitörüm var. Monitörde kenarında minimal bir çatlak oluştu. Monitör kolu ile kullanıyorum ve özen gösteriyorum, itmeye çekmeye. Bu çatlak için kullanıcı hatası mı derler yoksa malzemede hata bulurlar mı? Gaming.gen.TR'den alınma, direkt onlara göndermek yerine Dell RMA oluşturmayı düşünüyorum. Düşük bir ihtimal belki ama şansımı denemeli miyim sizce? Hoşuma gitmedi, o kadar dikkat ettiğim halde böyle bir durumla karşılaşmak.

Kullanıcı hatası derler hocam %99 kullanıma etkisi yoksa çok takılmayın.

Çatlak ne zaman oluştu? Ürünü herhangi bir yere temas halinde bir yere vurdunuz mu? Veya herhangi bir sürtme oldu mu? Bu gibi durumlarda genelde kullanıcı kaynaklı olabiliyor.
Hocam yok özellikle dikkat ediyorum düşmesi vurması yok en fazla monitörü kendime doğru çekmişimdir nb f80 var özellikle çok sıkmadım da yani bı kendime çekme ile böyle birseyin olmaması lazım Rampage monitör var her şeyi yapıyorum, hiç birşey olmuyor...

Kullanıcı hatası derler. Çok da bir sıkıntılı gibi durmuyor. Şansını denemek istersen gönderebilirsin