Monitörümü genelde ıslak havluyla silip üzerinden kuru mendil ile geçiyordum ama bunu yaptıktan itibaren temiz görünüyor. Fakat bir süre sonra eski pislikler geri görünmeye başlıyor. Bunu nasıl temizleyebilirim, iz kalmayacak şekilde?
Önceden kullandığım laptop'umu alırken yanında LCD ekran temizleme kiti hediye etmişlerdi. Fakir markasının. İçinde LCD temizleme suyu ve mikrofiber bez vardı. Laptop ekranını gayet iyi temizliyordum onunla.
Monitörümü genelde ıslak havluyla silip üzerinden kuru mendil ile geçiyordum ama bunu yaptıktan itibaren temiz görünüyor. Fakat bir süre sonra eski pislikler geri görünmeye başlıyor. Bunu nasıl temizleyebilirim, iz kalmayacak şekilde?
Gözlük camı temizleyici solüsyon ve gözlük mendili kullanıyorum. Yavaş yavaş bastırmadan ama uzun süreli şekilde silince ilk alındığı gibi tertemiz oluyor.
0.5 lt pet şişede çok az diş macunu, 1 çay kaşığı kadar çamaşır yumutacısı ve suyu karıştırıp siliyorum cam gibi oluyor ve kirlenmesi daha uzun sürüyor. Yıllardır kullanırım bir zararını görmedim fakat OLED vb. ekranlarda denemenizi önermem onlar çok daha hassas oluyor diye biliyorum, ıslak mendil bile sürmüyorlar.