Monitörümü genelde ıslak havluyla silip üzerinden kuru mendil ile geçiyordum ama bunu yaptıktan itibaren temiz görünüyor. Fakat bir süre sonra eski pislikler geri görünmeye başlıyor. Bunu nasıl temizleyebilirim, iz kalmayacak şekilde?
Detaylar
Kim cevapladı?Silikonlu temizleyici kullanıyorum ben.
- Makaleler
- 1
Özel süpürgeleri oluyor.
Önceden kullandığım laptop'umu alırken yanında LCD ekran temizleme kiti hediye etmişlerdi. Fakir markasının. İçinde LCD temizleme suyu ve mikrofiber bez vardı. Laptop ekranını gayet iyi temizliyordum onunla.
Şu hatta;
Şu hatta;
shiedae3 54
Üstün
Benri Gözlük & Ekran Temizleme Mendili 52'li - Fiyatı, Yorumları
Gözlük & Ekran Temizleme Mendili 52'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
A101'den alıyor galiba ailem gidip oraya bakabilirsiniz belki daha ucuzdur.
oğuz sasi 54
Yetkin
Bunu deneyeceğim bir daha ki gidişimde almayı düşünüyorum. Teşekkürler.Ben bunu tabletime gözlüğüme her şeye kullanıyorum cam gibi yapıyor.![]()
Gözlük & Ekran Temizleme Mendili 52'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Gratis'in markası sanırım bu ordada vardır.Ben bunu tabletime gözlüğüme her şeye kullanıyorum cam gibi yapıyor.![]()
Gözlük & Ekran Temizleme Mendili 52'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
shiedae3 54
Üstün
Bunu deneyeceğim bir daha ki gidişimde almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
Arkadaşın dediği gibi Gratis'ten de bakılabilir bilginiz olsun.
- Makaleler
- 1
Gözlük camı temizleyici solüsyon ve gözlük mendili kullanıyorum. Yavaş yavaş bastırmadan ama uzun süreli şekilde silince ilk alındığı gibi tertemiz oluyor.Monitörümü genelde ıslak havluyla silip üzerinden kuru mendil ile geçiyordum ama bunu yaptıktan itibaren temiz görünüyor. Fakat bir süre sonra eski pislikler geri görünmeye başlıyor. Bunu nasıl temizleyebilirim, iz kalmayacak şekilde?
0.5 lt pet şişede çok az diş macunu, 1 çay kaşığı kadar çamaşır yumutacısı ve suyu karıştırıp siliyorum cam gibi oluyor ve kirlenmesi daha uzun sürüyor. Yıllardır kullanırım bir zararını görmedim fakat OLED vb. ekranlarda denemenizi önermem onlar çok daha hassas oluyor diye biliyorum, ıslak mendil bile sürmüyorlar.
Yeni konular
-
-
-
-
Nightography ve Astrography için hangi telefonlara ihtiyacımız var?
- THE KEROXEA
-
-
i5-12400F, Thermalright Assassin Spirit 120 V2 Plus ile 73 derece normal mi?
- berkayaktas823
-
-
-
-