konsolsevdalısı Çalışkan Katılım 16 Şubat 2026 Mesajlar 42 Beğeniler 17 Yer Sinop 14 Mart 2026 #1 Monitör standı alacağım ancak standı sabitleyeceğim yer 4 cm olduğu için sağlam olur mu olmaz mı bilmiyorum, ona göre alacağım. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2026
Monitör standı alacağım ancak standı sabitleyeceğim yer 4 cm olduğu için sağlam olur mu olmaz mı bilmiyorum, ona göre alacağım. Yardım eder misiniz?
YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.920 Çözümler 34 Beğeniler 2.428 Yer Ankara 14 Mart 2026 #2 Çoğu monitör kolunu destekler fakat masanızın iç petek dolgusu karton gibi geldi. Ezilme ihtimalini düşündünüz mü? Nasıl bir dolgu yapısı var?
Çoğu monitör kolunu destekler fakat masanızın iç petek dolgusu karton gibi geldi. Ezilme ihtimalini düşündünüz mü? Nasıl bir dolgu yapısı var?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.342 Yer İstanbul 14 Mart 2026 #3 Masanız sağlam ise sorun olmaz.
KS KS konsolsevdalısı Çalışkan Katılım 16 Şubat 2026 Mesajlar 42 Beğeniler 17 Yer Sinop 14 Mart 2026 #4 YXEL dedi: Çoğu monitör kolunu destekler fakat masanızın iç petek dolgusu karton gibi geldi. Ezilme ihtimalini düşündünüz mü? Nasıl bir dolgu yapısı var? Genişletmek için tıkla... Masa sağlam hocam, ezileceğini düşünmüyorum.
YXEL dedi: Çoğu monitör kolunu destekler fakat masanızın iç petek dolgusu karton gibi geldi. Ezilme ihtimalini düşündünüz mü? Nasıl bir dolgu yapısı var? Genişletmek için tıkla... Masa sağlam hocam, ezileceğini düşünmüyorum.