kuruşbakabalan
Becerikli
Arkadaşlar soruyu yanlış sormuşum galiba panel üretmek istiyorum ben monitör değil.
Arkadaşlar soruyu yanlış sormuşum galiba panel üretmek istiyorum ben monitör değil.
İşi bildikten sonra sermaye bulabilir. Kendi kuracağı teknoloji şirketine yatırım arayarak tabii.Sermaye lazım üretici olacaksın o kadar zenginsen okumana gerek yok.
Çok az da olsa ASM deneyimin olduysa böyle konuşmazdın bence. Neyse yapay zeka senin favori bölümündür umarım sadece orayı yazmışsındır, bilgisayar bölümlerinde bir kişi en azından yer açılmış olur.Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyacaksınız yalnız bu tarz bölümler Bilgisayar bölümlerine benzemez ben iki dakika minecraft oynayayım cs go kasayım vs. gibi hayalleriniz varsa bu işlere bulaşmayı unutun Elektronik ve Matematik ciddiyet ve disiplin ister.
Ayrıca Bilgisayar bölümleri zaten işsizlikten kırılıyor ve çoğu bölüm artık kapanmaya başladı yerine Yapay Zeka bölümleri açılıyor.
Elektrik elektronik yazmayı düşünüyorum, seneye girelim de sınava hayırlısıyla.Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyacaksınız, yalnız bu tarz bölümler Bilgisayar bölümlerine benzemez. "Ben iki dakika Minecraft oynayayım, CS:GO kasayım vs." gibi hayalleriniz varsa bu işlere bulaşmayı unutun. Elektronik ve Matematik ciddiyet ve disiplin ister.
Ayrıca Bilgisayar bölümleri zaten işsizlikten kırılıyor ve çoğu bölüm artık kapanmaya başladı, yerine Yapay Zeka bölümleri açılıyor.
Son yapılan sınavdan bile haberin yok. Bilgisayarı bırakan mı dersin, yazılımdan gelen mi dersin. Bu sektörlerin hepsi hukuk, tıp alanlarına yöneldi. Özellikle hukuk ve tıp sıralamalar uçtu... Bilişim sektörü büyük bir çöküşte ve sen yapay zekâ ile uğraşmadan önce doğal zekanı güncellesen iyi olur. Çünkü piyasadan bile haberin yok...Çok az da olsa asm deneyimin olduysa böyle konuşmazdın bence. Neyse yapay zeka senin favori bölümündür umarım sadece orayı yazmışsındır, bilgisayar bölümlerinde bir kişi en azından yer açılmış olur.
Sen haklısın abi, bilişim sektörü rezalet.Son yapılan sınavdan bile haberin yok. Bilgisayarı bırakan mı dersin, yazılımdan gelen mi dersin. Bu sektörlerin hepsi hukuk, tıp alanlarına yöneldi. Özellikle hukuk ve tıp sıralamalar uçtu... Bilişim sektörü büyük bir çöküşte ve sen yapay zekâ ile uğraşmadan önce doğal zekanı güncellesen iyi olur. Çünkü piyasadan bile haberin yok...