omerk_k 1
Uzman
Selam herkese, iyi sosyaller. Öncelikle aklımdaki fikri size anlatmak istiyorum. Uzun bir süredir Samsung Galaxy Tab S11 Ultra almak istiyordum; ancak şimdi aklımda şöyle bir düşünce var: Asgari ücretle çalışıyorum ve aile evindeyim. Her ay kenara 11K ayıracağım maaşımdan.
Kalan 17K ile de şunları almak istiyorum.
9 taksit ile 35K ve altı 4K OLED monitör (27/28 inç geçmesin).
DDR5 işlemci (7500F kullanıyorum, bunu 2. elden satacağım) RTX 4060'a yakışacak güzel bir işlemci önerisi çok iyi olur. Bunu da 6 taksitle alacağım.
Bu 2 parça için 6 taksit x 2.5 aylık işlemci / 9 taksit x 3.5 aylık monitör olarak düşünüyorum. Kalan 11K ile de belki monitör bakarım.
Sizce benim bu düşünceme uyacak en iyi işlemci ve monitör önerileri olarak seçeneklerim nelerdir?
Not: Elimdeki işlemciyi 2. elden satacağım, halihazırda 240Hz monitörümü de bir süre tutarım; sonrasında belki satmayı düşünürüm.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim, moderatörler düzeltirse sevinirim.
Kalan 17K ile de şunları almak istiyorum.
9 taksit ile 35K ve altı 4K OLED monitör (27/28 inç geçmesin).
DDR5 işlemci (7500F kullanıyorum, bunu 2. elden satacağım) RTX 4060'a yakışacak güzel bir işlemci önerisi çok iyi olur. Bunu da 6 taksitle alacağım.
Bu 2 parça için 6 taksit x 2.5 aylık işlemci / 9 taksit x 3.5 aylık monitör olarak düşünüyorum. Kalan 11K ile de belki monitör bakarım.
Sizce benim bu düşünceme uyacak en iyi işlemci ve monitör önerileri olarak seçeneklerim nelerdir?
Not: Elimdeki işlemciyi 2. elden satacağım, halihazırda 240Hz monitörümü de bir süre tutarım; sonrasında belki satmayı düşünürüm.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim, moderatörler düzeltirse sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: