Hocam yazdım ama yeni monitörü söküp eski 60 hz monitör taktım kasaya ve sorunsuz çalıştı yani sistemde bir sorun gözükmüyor. Şimdi yeni monitörü tekrar taktım ve sorun devam ediyor. Birazdan video çekip yüklicem.
İntel Arc A750 Ekran kartını güncelledim ama sorun yine aynı garantiye göndermekten başka seçenek kalmıyor.
Hocam yazdım ama yeni monitörü söküp eski 60 Hz monitör taktım kasaya ve sorunsuz çalıştı yani sistemde bir sorun gözükmüyor. Şimdi yeni monitörü tekrar taktım ve sorun devam ediyor. Birazdan video çekip yükleyeceğim.
Hocam yazdım ama yeni monitörü söküp eski 60 hz monitör taktım kasaya ve sorunsuz çalıştı yani sistemde bir sorun gözükmüyor. Şimdi yeni monitörü tekrar taktım ve sorun devam ediyor. Birazdan video çekip yüklicem.
Sürücüleri DDU ile silip eski sürümlerden birini indirin. Sorunun yeni olduğunu söylediniz. Bu sebeple çok eskiye gitmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.
Güncellediğini yazmış. Eski sürüme döndüğünü değil.
Sürücüleri DDU ile silip eski sürümlerden birini indirin. Sorunun yeni olduğunu söylediniz. Bu sebeple çok eskiye gitmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.