Sorunlu dediğiniz monitörü farklı bir cihazda denediniz mi?
Hocam yazdım ama yeni monitörü söküp eski 60 hz monitör taktım kasaya ve sorunsuz çalıştı yani sistemde bir sorun gözükmüyor. Şimdi yeni monitörü tekrar taktım ve sorun devam ediyor. Birazdan video çekip yüklicem.

99.webp

İntel Arc A750 Ekran kartını güncelledim ama sorun yine aynı garantiye göndermekten başka seçenek kalmıyor.

Son düzenleme:
Hocam yazdım ama yeni monitörü söküp eski 60 Hz monitör taktım kasaya ve sorunsuz çalıştı yani sistemde bir sorun gözükmüyor. Şimdi yeni monitörü tekrar taktım ve sorun devam ediyor. Birazdan video çekip yükleyeceğim.

Eki Görüntüle 171777

Intel Arc A750 ekran kartını güncelledim ama sorun yine aynı garantiye göndermekten başka seçenek kalmıyor.

Bu durumda ekran kartı bozuk en yakın zamanda garantiye verin hocam.

Konu sahibi farklı monitör ile sorun yaşamadığını yazmış.

Ekran kartı bozuk değil de sürümünde bir sorun olabilir.

Hocam yazdım ama yeni monitörü söküp eski 60 hz monitör taktım kasaya ve sorunsuz çalıştı yani sistemde bir sorun gözükmüyor. Şimdi yeni monitörü tekrar taktım ve sorun devam ediyor. Birazdan video çekip yüklicem.

Eki Görüntüle 171777

İntel Arc A750 Ekran kartını güncelledim ama sorun yine aynı garantiye göndermekten başka seçenek kalmıyor.
60Hz sorun yaşamadınız onu anladım. Benim sorum şuan sorunlu dediğiniz MSI monitörü farklı bir bilgisayara, telefona, tablete vs. bağladınız mı?

Ekran kartınızı görünce sorun monitörden ziyade sürücülerde gibi geldi. İntel'in sürücüleri rezalet ötesi.

Son düzenleme:
Konu sahibi farklı monitör ile sorun yaşamadığını yazmış.

Ekran kartı bozuk değil de sürümünde bir sorun olabilir.

60Hz sorun yaşamadınız onu anladım. Benim sorum şuan sorunlu dediğiniz MSI monitörü faklı bir bilgisayara, telefona, tablete vs. bağladınız mı?

Ekran kartınızı görünce sorun monitörden ziyade sürücülerde gibi geldi. İntel'in sürücüleri rezalet ötesi.
Ekran kartı sürümünü değiştirdiğinde de aynı sorun devam ediyormuş

Ekran kartı sürümünü değiştirdiğinde de aynı sorun devam ediyormuş
Güncellediğini yazmış. Eski sürüme döndüğünü değil.

Eski sürümü yükleyip deneyim bir de. Ama ekran kartı bozuk olsa 2. monitöre taktıgımda aynı hatayı vermez miydi?
Sürücüleri DDU ile silip eski sürümlerden birini indirin. Sorunun yeni olduğunu söylediniz. Bu sebeple çok eskiye gitmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.

Güncellediğini yazmış. Eski sürüme döndüğünü değil.

Sürücüleri DDU ile silip eski sürümlerden birini indirin. Sorunun yeni olduğunu söylediniz. Bu sebeple çok eskiye gitmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.
Eski sürümünü indiremiyorum İntel kaldırmış.

,
Eski sürümler çıkmıyor.
1754817987590.webp

Son düzenleme:
Önce bu sürümü kullanıyordum hiç bir sorun yoktu acaba bu sürümü tekrar nasıl indireiblirim?
1754818134346.webp

Önce bu sürümü kullanıyordum hiç bir sorun yoktu acaba bu sürümü tekrar nasıl indireiblirim?
Eki Görüntüle 171787

Eki Görüntüle 171787
İntel'in sitesindeki adımları takip edin.

Hayır yani böyle yapmak yerine doğrudan indirme sayfasına ekleseler kimse uğraşmak zorunda kalmayacak.