Detaylar
Kim cevapladı?PC Uzmanı
Başarılı
Monitör marka ve modeli nedir ?Arkadaşlar, sabah dışarı çıktım, PC açıktı ve oyun indiriyordum. Eve bir geldim, ekran bu şekilde. Birden bire ne oldu? 5 Nisan’dan beri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Eki Görüntüle 171752
Lessra
Başarılı
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Hocam bu fotoğrafı sorunu anlamak için yeterli bulamadım. 1-2 fotoğraf daha atabilir misiniz? Rica etsem.Arkadaşlar, sabah dışarı çıktım, PC açıktı ve oyun indiriyordum. Eve bir geldim, ekran bu şekilde. Birden bire ne oldu? 5 Nisan’dan beri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Eki Görüntüle 171752
Video atma imkanınız var mıdır?Arkadaşlar, sabah dışarı çıktım, PC açıktı ve oyun indiriyordum. Eve bir geldim, ekran bu şekilde. Birden bire ne oldu? 5 Nisan’dan beri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Eki Görüntüle 171752
Ayrıca sistemi başka bir monitörle denediniz mi? Monitörü farklı bir cihaza bağlayıp denediniz mi? DP / HDMI kabloları değiştirip farklı portlara taktınız mı?
Bu yazdıklarımı bir deneyin.
Lessra
Başarılı
HDM1 den HDM2 portuna taktım sorun aynı.Video atma imkanınız var mıdır?
Ayrıca sistemi başka bir monitörle denediniz mi? Monitörü farklı bir cihaza bağlayıp denediniz mi? DP / HDMI kabloları değiştirip farklı portlara taktınız mı?
Bence monitör ile alakalı değil gibi. Aşağıdaki Edge ikonunun efekti yukarı doğru uçmuş gibi duruyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar bakın.
Lessra
Başarılı
60 Hz monitör ile denedim sistemi ve sorunsuz çalıştı sanırım sorun yeni aldıgım monitör de. Garantiye gitmekten başka çaresi yok ama bir sorun var ürünün kutusunu maalesef kaybettim. Ama Fatura ve seri numarası duruyor acaba yine de garantiye gider mi kutusuz?Video atma imkanınız var mıdır?
Defalarca denedim.Bence monitör ile alakalı değil gibi. Aşağıdaki Edge ikonunun efekti yukarı doğru uçmuş gibi duruyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar bakın.
Solda ki arama çubuğuna da bakın isterseniz sol üst kısma.Bence monitör ile alakalı değil gibi. Aşağıdaki Edge ikonunun efekti yukarı doğru uçmuş gibi duruyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar bakın.
Görev Yöneticisinden explorer.exe'yi yeniden başlatmaya basın, bu sırada uzamalar gidiyor mu? Gidiyorsa görev çubuğu ayarlarınızı kontrol edin.
Evet gördüm, dediğim şekilde monitör ile alakalı değil gibi duruyor.Solda ki arama çubuğuna da bakın isterseniz sol üst kısma.
60 Hz monitör ile denedim sistemi ve sorunsuz çalıştı sanırım sorun yeni aldıgım monitör de. Garantiye gitmekten başka çaresi yok ama bir sorun var ürünün kutusunu maalesef kaybettim. Ama Fatura ve seri numarası duruyor acaba yine de garantiye gider mi kutusuz?
Defalarca denedim.
Solda ki arama çubuğuna da bakın isterseniz sol üst kısma.
Sorunlu dediğiniz monitörü farklı bir cihazda denediniz mi?
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-