Monitörde görüntü şeritler halinde gidiyor

112Tilt

Çalışkan
Merhaba. 1. Fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi görüntüm şu şekilde gidiyor fakat HDMI ile PS5 veya laptopuma bağlayıp geçiş yapınca düzeliyor ve ekranın ortasında kalan şeritler ise belli bir süre sonra kendiliğinden gidiyor.

Sistemi yeni topladım her şeyi düzgün montajladım tüm driverlar güncel fakat sorunun bilgisayardan mı yoksa monitörden mi kaynaklı olduğunu hala algılayamadım.

Monitörde veya görüntü kablosunda sıkıntı olabilir. Farklı bir kabloyla denediniz mi?
Tek displayport kablom var o yüzden farklı bir display kablosuyla denemedim ama elimde hdmi var bahsettiğim gibi görüntüler arası geçiş yapınca kendiliğinden düzeliyor.

Bu sürekli olan bir şey değil fakat yine de varlığını belli ediyor.

Dün gece araştırmalarıma dayanarak VRAM sorununun olabileceğine dair geribildirimler aldım haliyle ekran kartımı OCCT testine soktum birer saat olacak şekilde hem VRAM hem de 3D STANDARD testine soktum hiçbir sorun ile karşılaşmadım büyük ihtimalle ya kablomdan kaynaklı sorun var ya da monitörün kendisinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…