Monitörde gözükmeyen leke

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Platon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 390

Platon 12

Üstün
AOC 24G4X kullanıyorum, sorunum şu şekilde: Monitörü temizledim en baştan. Mesela beyaz renk temalı bir siteye giriyorum, scroll tuşu ile aşağı doğru yavaş yavaş otomatik kaydırmaya bırakıyorum. Dikkatli baktığımda lekeler de aşağı doğru iniyor. Yani bunların monitörün yüzeyinde olması lazım fakat monitörün üzerinde leke yok, tertemiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam var ama yok gibi nasıl oluyor öyle ya. Ghost Screen diye yorumladım şahsen. Böyleyse de çözümü yok.

Hocam var ama yok gibi nasıl oluyor öyle ya.
Monitör temiz olmasına temiz ama scroll tuşu ile aşağı doğru yavaş yavaş kaydırıyorum mesela, dikkatle baktığımda lekelerin de aşağı doğru indiğini görebiliyorum. Yani bariz bir leke var, fakat monitöre baktığımda yok. Kafayı yedirtmelik bir sorun biliyorum, günlerdir araştırıyorum bir türlü çözemedim daha. Monitörün yüzeyinde sanki, silsem geçecek ama geçmiyor.

Monitörü ne zamandır kullanıyorsun, ve kullanım sırasında çok fazla ısınıyor mu?

Monitörü ne zamandır kullanıyorsun, ve kullanım sırasında çok fazla ısınıyor mu?
4 ay oldu, hayır o kadar da ısınmıyor. Görüntü konusunda bir şikayetim yok, cam gibi. Ama bu sorun beni çok rahatsız ediyor yeni aldığım için özellikle. Daha önce böyle bir sıkıntı var mıydı bilmiyorum, yeni dikkat ettim.

Telefon kamerasıyla çekince gözecek gibiyse bir fotoğraf atabilir misin?

Artı -1 Eksi
Garantisi varsa gönder. Büyük ihtimalle Ghost Screen.
Hocam dediğin şeye baktım, tam olarak o değil. Görüntüde bir sorun yok dediğim gibi, cam gibi. Gayet kaliteli. Fakat sorun neyden kaynaklı bilmiyorum ama pikseller, monitörün üzerinde leke var mış gibi gözüküyor, tekrar diyeyim, farenin ortasındaki scroll tuşuna basıp yavaş yavaş otomatik aşağı kaydırıyorum, monitörün üzerinde leke(?) gibi şeyler de aşağı iniyor. Yüzeyde bir şeyler var gibi yani.

Ekranın içine su kaçmış olma ihtimali var mı? Eski Nokia 1100'ı suya duşurduğumda ekranın arkasında leke vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…