Hocam kurulumu yaptım, benim monitörün üstünden de jelatin çıkmadı. Tekrar hayırlı olsun size de.
Eki Görüntüle 268702
Hayırlı olsun hocam. Ben de MSI Pro MP serisi bir monitör almıştım, yanlış hatırlamıyorsam onun ekranında da jelatin yoktu.
Hocam kurulumu yaptım, benim monitörün üstünden de jelatin çıkmadı. Tekrar hayırlı olsun size de.
Eki Görüntüle 268702
Jelatin gelmiyor o modelde, bende gelmemişti en azından.Ben de daha düşük bir modelini sipariş ettim hocam, dağıtımda şu an, bugün gelecek. Ben de jelatin çıkacak mı bakayım.
Eki Görüntüle 268685
Teşekkür ederim hocam.Hayırlı olsun hocam. Ben de MSI Pro MP serisi bir monitör almıştım, yanlış hatırlamıyorsam onun ekranında da jelatin yoktu.
Evet hocam, gelmedi; bende de.Jelatin gelmiyor o modelde, bende gelmemişti en azından.
Eki Görüntüle 268702
Teşekkür ederim hocam, beğenmeniz beni sevindirdi. Ghosting ve ölü piksel testini yaptım, şu anlık şükürler olsun ki bir sorun yok, sağ olun.Ghosting ve ölü piksel yaptıysan, yoksa iyi monitördür.