Çatlı Reis

Becerikli
Aldığım monitörde normalde ekranda boydan boya bir jelatin çıkarmam gerekiyordu ama ben sadece köşedeki kırmızı yerden tutup çektim ve bant kısmı elimde kaldı. Şimdi ise ekranda jelatin olup olmadığını anlayamıyorum.

Normalde videodaki gibi olması gerekiyor ama bende sadece kırmızı yer kaldı.

@xsharke hocam acaba jelatin aslında yok muydu? Çünkü kopma durumu olmadı sadece kırmızı yer geldi.

Son düzenleme:
Yani, ıslak mendil ile ekranı silmeyi dener misin? Jelatin varsa eğer ıslaklığı tutacağından belli olur. Onun haricinde kalsa da bir problem yaratmaz ki? Bazı "manyaklar" ömür boyu o jelatinle kullanıyor.

OLED olduğu için ıslak mendille silmeyin diyenler vardı silsem sorun olur mu? Ayrıca jelatinle kullanmak daha mat bir görüntüye sebebiyet verir mi?

OLED olduğu için ıslak mendille silmeyin diyenler vardı silsem sorun olur mu? Ayrıca jelatinle kullanmak daha mat bir görüntüye sebebiyet verir mi?

Islak mendil kullanmayın, hafif nemli pürüzsüz bir bez kullanın. Çizmez öylelikle.

Jelatinle kullanmak daha mat bir görüntü yaratır mı yaratmaz mı emin değilim, onu o şekilde kullanan manyaklara sormamız lazım.

Islak mendil kullanmayın, hafif nemli pürüzsüz bir bez kullanın. Çizmez öylelikle.

Jelatinle kullanmak daha mat bir görüntü yaratır mı yaratmaz mı emin değilim, onu o şekilde kullanan manyaklara sormamız lazım.

Tamamdır eve geçince deneyeyim hocam. Asıl anlayamadığım konu jelatin olup olmadığı zaten. Hiçbir şekilde belli olmuyor.