Kılıç
Başarılı
Monitörün altındaki tuşları çözmeye çalışırken galiba HDMI'den DP portuna geçiş yaptı ve DP kablosu olmadığı için "Cable not..." gibi bir hata aldık monitörden ondan sonra ekran gitti bir daha gelmedi. OSD menüsü bile açılmıyor, sadece Lenovo logosu gelip 2 saniye sonra gidiyor. Ekran kartını HDMI ile televizyona takıp Lenovo Display Center'dan HDMI geri çekecektik, olmadı. Monitörden görüntü alamıyoruz. Yabancı forumlardaki ve buradaki her şeyi denedik. Fabrika ayarlarına tuşları kullanarak nasıl sıfırlarız?
Bu konunun aynısı oldu galiba ne yapsak düzelmedi;
Bilen yardım ederse sevinirim.
Bu konunun aynısı oldu galiba ne yapsak düzelmedi;
Öncelikle merhaba,
Dün Lenovo R24e monitörüm geldi. Akşamına dedim driver kurayım. Bende driveri monitörün menüsünden seçip kuracağız sandim ve menüyü açtım. Sonra bir şey oldu ve ekran gitti. Monitörü açınca ekran geliyor ama sonrası yok. Eski monitörüm çalışıyor. Galiba HDMI'dan dpya geçtim ama bir türlü monitörün menüsü açılmıyor Sade siyah ekran. Monitordeki bütün tuşlara 10 saniye kadar basili tuttum yine aynı. HDMI'yi tak çıkar yaptim yine aynı sonuç. Ne yapabilirim?
Dün Lenovo R24e monitörüm geldi. Akşamına dedim driver kurayım. Bende driveri monitörün menüsünden seçip kuracağız sandim ve menüyü açtım. Sonra bir şey oldu ve ekran gitti. Monitörü açınca ekran geliyor ama sonrası yok. Eski monitörüm çalışıyor. Galiba HDMI'dan dpya geçtim ama bir türlü monitörün menüsü açılmıyor Sade siyah ekran. Monitordeki bütün tuşlara 10 saniye kadar basili tuttum yine aynı. HDMI'yi tak çıkar yaptim yine aynı sonuç. Ne yapabilirim?
- zukerborg1
- ekran gelmiyor monitör
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
Bilen yardım ederse sevinirim.