Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba. Monitörün köşesinde siyah nokta var ama bu siyah nokta ölü pixel gibi bir şey ama değil de çünkü oraya parmağımı biraz dokundurduktan sonra parmağımın soğuğuyla düzeliyor. 10 saniye sonra yine aynı hale geliyor.
Siyah noktanın olduğu yer çok sıcak elimi yakıyor.

IMG_20241002_004931.webp

Ben siyah leke var iken de görünüyor sandım, mürekkep dağılması diye tahmin ediyorum, en kesin sonucu @BerkayZ87 verecektir.

Siyah nokta var iken LCD ışık az bir şey yayıyor ama mürekkep dağılması olsa orası el yakar mıydı çok sıcak orası elim soğuk soğuk uygulayınca düzeliyor.

En net bu şekilde çekebildim hocam
IMG_20241002_011554.webp

Mürekkep akmasına benzettim ama daha iyi bilen arkadaşlar bilgilendirir sizi.

Mürekkep olduğuna imkan vermiyorum çünkü üflesem yavaş yavaş düzeliyor sonra eski haline dönüyor.

Hocam monitör kablosunu dönüştürücü ile mi kullanıyorsunuz?

Hayır hocam iki adet kablom var birisi VGA birisi HDMI ama sinyal yok erkanındada aynı şekilde gözüküyor.

Mürekkep olduğuna imkan vermiyorum çünkü üflesem yavaş yavaş düzeliyor sonra eski haline dönüyor.

Hayır hocam iki adet kablom var birisi VGA birisi HDMI ama sinyal yok erkanındada aynı şekilde gözüküyor.
Mümkünse kablo değiştirmeyi deneyin. Ayrıca, monitörün parlaklığı da sıcaklığı etkiler. Belirli bir parlaklıkta sorun oluşuyorsa, parlaklık ayarını da denemenizi tavsiye ederim biraz kısamaya veya arttırmaya çalışın.