Monitördeki siyah nokta ölü piksel mi yoksa sıkışmış pixel mi?

SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Arkadaşlar merhaba. Bugün malum sistem sorunları ile uğraşırken, daha bir ay önce aldığım monitörde siyah bir nokta oluştu. Oldukça küçük ve sadece beyaz ve yeşil arka planda görülüyor. Siyah, kırmızı ve lacivert arka planda görülmüyor. Servisle uğraşasım yok artık, önemsiz diyorsanız böyle kullanırım. (AOC Q27G4ZR 2K 240Hz)

Hazır konu açılmışken dikey silik çizgi görselini de tekrar paylaşayım. Toplu yorumlarsınız.

@Caner Uncu, bizim üzerimize toprak atsınlar hocam. Teknoloji konusunda seçilmiş insanlarız. Biri demiş ki bunların yüzü asla gülmesin.

@2254 @BerkayZ87

Son düzenleyen: Moderatör:
SIkışmış piksele benziyor ve aşırı rahatsız etmiyorsa bir şey olmaz. Herhangi bir çözümü yok. Çizgi olayını da ben tam göremedim ama ışık sızmasının bir parçası gibi geldi bana; daha net görebilenler yorumlarlar.

Görsel kalite düşüyor ondan görmüyorsunuz muhtemelen. Yani buna gelene kadar ne sorunlarım var. O yüzden görmezden gelebilirim önemsiz bir şey ise.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…