Detaylar
Kim cevapladı?Veira
Başarılı
Her ikisine de. Sistemi vücut gibi hayal et. Her parçası önemli konforlu deneyim için.
F/P bir monitör bulunur, sistem parçaları yükseltilebilir fakat sistemi yüksek tutacağım diye görüntü kalitesinden feragat etmezdim.
F/P bir monitör bulunur, sistem parçaları yükseltilebilir fakat sistemi yüksek tutacağım diye görüntü kalitesinden feragat etmezdim.
Oyun konusunda bence 144Hz hala yeterli olmasına rağmen senin sistemin için 240 Hz bir monitör aldığını varsayarsak gecikmesi aşırı olmadığı sürece seni her halükarda tatmin edecektir. Çerçeve ve ayakları konusunda memnun olursan.
Konu film ve siyah olursa bu sefer panel tipinden tut kontrast değerleri vs. bir sürü şey devreye girer. Dolayısıyla buna tek bir şey söylemek zor.
İki yönlü olması adına kriteri 2K, pivot, 27" ve 144Hz ile yüksek kontrast olarak belirleyip baktım 20k fiyattan başlıyor. Yani film ve siyah konusuna ne kadar değer verdiğine bağlı. Bence 10-15k aralığında oyun ve işlev konusunda iyi biraz da film tarafına işlev sunan bir monitör tercih edilmesi daha mantıklı geliyor.
Konu film ve siyah olursa bu sefer panel tipinden tut kontrast değerleri vs. bir sürü şey devreye girer. Dolayısıyla buna tek bir şey söylemek zor.
İki yönlü olması adına kriteri 2K, pivot, 27" ve 144Hz ile yüksek kontrast olarak belirleyip baktım 20k fiyattan başlıyor. Yani film ve siyah konusuna ne kadar değer verdiğine bağlı. Bence 10-15k aralığında oyun ve işlev konusunda iyi biraz da film tarafına işlev sunan bir monitör tercih edilmesi daha mantıklı geliyor.
Öneri monitör atar mısınız hocam?Oyun konusunda bence 144Hz hala yeterli olmasına rağmen senin sistemin için 240 Hz bir monitör aldığını varsayarsak gecikmesi aşırı olmadığı sürece seni her halükarda tatmin edecektir. Çerçeve ve ayakları konusunda memnun olursan.
Öneri atar mısınız hocam?Her ikisine de. Sistemi vücut gibi hayal et. Her parçası önemli konforlu deneyim için.
Öneri monitör atar mısınız hocam?
Öneri atar mısınız hocam?
Bahsetmiş olduğum monitör Samsung Odysssey G6 modeliydi dostum. Fakat yenilenmiş ürünü o fiyata koymuşlar satıcı siteye girene kadar bilgiyi göremediğimden yanılmışım. Kusura bakmayın. 24-25k bandında sıfırı.