Mustckmk

Uzman
Birkaç damla sıçrayıp katılaştı, tırnağımla sökemiyorum. Zorlamak da istemiyorum, aseton da ne yazık ki işe yaramadı. Ev ortamında çözmemin bir yolu var mı?

Benim de olmuştu çok zor. Aseton ile çok uğraştım sökülmesi için hafif uğraştım ama çizik oldu bu sefer. Yani kesinlikle tam sıfır çıkmıyor. Çok lanet bir şey. Bir yerde okumuştum fazlası zararlı olur falan diye ama ben bayağı yaptım yani en sonunda yine de maket bıçağı ile hafif yandan ittirerek yaptım ama dediğim gibi çizik bıraktı.

Bu arada aseton için ekranı bozabilir eritebilir demişlerdi son çare göze alarak yaptım kulak çöpü ile ovalayarak sürdüm hep 5 dk aralıklarla bir zarar gelmedi direk asetondan ama işte çizik oluştu.

Bu arada bu benim dediğim küçük bir damla düşmüştü eğer çok fazla olduysa işiniz zor. Daha sonra bu monitörü sattım.

Son düzenleme:
Valla artık böyle şeyleri yapay zekaya da danışmak lazım mesela falçata, su ve aseton kesinlikle kullanmayın diyor. Ekran çöp olur.

Yine Gemini tavsiyesiyle kulak çöpünü zeytinyağına batırıp kuruyan yapışkan parçanın etrafında iyice gezdirip üstüne falan da sür ondan sonra üzerini komple streç filmle kapatıp 4 saat bekle. Yapışkanın altına nüfuz edebildiyse direkt çıkacaktır diyor.