Hocam bu model indirime girmiş, hatrı sayılır farkla olması da güzel. Sizce beklenmeli mi konuştuğumuz ürünler için yoksa bu da denenir mi?
@2254 hocam tekrardan sizleri etiketliyorum, rahatsız etmiyorumdur umarım. Fikriniz değerli. Çünkü bugün alacağım galiba, daha fazla beklemek istiyor muyum bilmiyorum. Bahsettiğimiz monitörlerin 32"leri çıkmış ama 27"leri için bir bilgi göremedim. Bu gelecek olanda şu an ülkemizde 65K'den aşağı olmayacaktır, o fiyatlara da çıkamam. O yüzden sizce bunu alınır mı?
Pardon zaten 27" testi yapılmıştı, ben Reddit'te 32"ler için bayağı bir konu gördüm, 27"ler daha çıkmamış galiba tam da anlayamadım.
Morluk rahatsız etmiyorsa alıp geçebilirsiniz. Ama sene sonuna kadar yeni serilerden birinin TR'ye geleceğini düşünüyorum. Bu kadar az zaman kalmışken beklemeyi daha mantıklı buluyorum. XG27AQDMg'nin true Black kaplamalı versiyonu da tanıtıldı. İkisi de genel olarak daha çok tatmin edecektir QD-OLED panelden. True Black kaplama netliği artırıyor. Hala glossy QD-OLED netlikte bir tık daha iyi olsa da aradaki farkı anlamazsınız muhtemelen. Yansıma işlemeyi de bir tık daha iyi hale getiriyor. Siyahlar zaten eskisinden daha iyi. Yeni versiyon en fazla 35k olur diye düşünüyorum. Bir de yeni versiyonda eskisinde olan sorunları da minimize ederlerse çok iyi olacaktır. Tabii beklemek tercih meselesi, dayanmıyorsanız dediğim gibi alınabilir. Dell’e göre fark attığı kısım parlaklık ve 1-2 ek özellik bulundurması.