Monitörün altındaki çizgiler nasıl geçer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 20015
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 271
  • Etiketler Etiketler
    çizgiler nasıl

20015

Gelişen
Kullandığım monitör modeli:
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör

Darbe vesaire almadan böyle bir problem oldu, yaklaşık 2 senedir kullanıyordum bir problem yoktu. Nedensizce böyle oldu, yapabileceğim şeyler nelerdir?

hocam, bu sorunun aynısı bende vardı. display kablosunu değiştirdiğim zaman geçti benim sorunum. eğer elinde varsa farklı bir display kablosu dener misin ?

hocam, bu sorunun aynısı bende vardı. display kablosunu değiştirdiğim zaman geçti benim sorunum. eğer elinde varsa farklı bir display kablosu dener misin ?
Denerim hocam, bir dakika rica ediyorum.

Olmadı hocam.

Son düzenleme:
Eğer kablodan olmadığına eminseniz o zaman monitörünüzde sıkıntı var demektir. Eğer garantiniz varsa servise gönderin derim. veya farklı saygıdeğer sosyal kullanıcıların önerilerini bekleyin.

Eğer kablodan olmadığına eminseniz o zaman monitörünüzde sıkıntı var demektir. Eğer garantiniz varsa servise gönderin derim. veya farklı saygıdeğer sosyal kullanıcıların önerilerini bekleyin.
Maalesef, garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…